Allaskaappi ja allas Slim Retro 90, vasen, valkoinen/lime

Tuotenumero: FMSLRAK9VVL
ALE!
-20%
2.7. asti
TARJOUS
860,00 €
688,00 
Säästät: 172,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 2.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Slim Retro 90 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tilaa on käytössä rajallisesti. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, alasivukaapin, 90 cm vasenkätise...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Allaskaappi ja allas Slim Retro 90, vasen, valkoinen/lime kuvaus

Slim Retro 90 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tilaa on käytössä rajallisesti. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, alasivukaapin, 90 cm vasenkätisen valumarmorialtaan sekä vesilukon. Slim Retro allaskaapeissa runko on kosteudenkestävää kalustelevyä. Ovet ovat maalatut valkoiset, tausta ja reunat limenvihreät. Oviin on jyrsitty tyylikkäästi limenvihreäksi maalattu vedin. Allaskaapissa ja alasivukaapissa on lisäksi hylly ja hidastavat saranat.

Finnmirror suunnittelee ja valmistaa peilejä, liukuovikaapistoja sekä kylpyhuonekalusteita. Finnmirror on sisustanut suomalaisia koteja jo vuodesta 1923 ja arvostanut aina suomalaista luontoa ja ympäristön hyvinvointia. Netraudassa myytävät Finnmirror malliston tuotteet ovat suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneita korkeatasoisia kylpyhuonekalusteita. Näillä kalusteilla ja kalusteryhmillä tuot palan aitoja luonnon hetkiä kylpyhuoneeseesi.

Allaskaappi ja allas Slim Retro 90, vasen, valkoinen/lime

  • Ovet valkoinen/lime
  • Alex 900 valumarmoriallas vasen
  • Mitat (LxKxS): 900x512x340 mm
  • Takuu: 2 vuotta

Huom! Tuotteet toimitetaan kasaamattomina.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset