Friteerauskeitin, DFR-2

Tuotenumero: WILFA602127
ALE!
-30%
ALE
79,00 €
55,00 
Säästät: 24,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Hyvän hinta-laatusuhteen omaavassa Wilfa friteerauskeittimessä on viileät ulkopinnat ja 2,5 litran öljykapasiteetti. Kerralla valmistettavan ruoan määrä riippuu mitä valmistetaan mutta keskimäärin voidaan puhua noin yhdestä kilosta. Laitteen maksi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Friteerauskeitin, DFR-2 kuvaus

Hyvän hinta-laatusuhteen omaavassa Wilfa friteerauskeittimessä on viileät ulkopinnat ja 2,5 litran öljykapasiteetti. Kerralla valmistettavan ruoan määrä riippuu mitä valmistetaan mutta keskimäärin voidaan puhua noin yhdestä kilosta.

Laitteen maksimiteho on 1600W ja siinä on säädettävä termostaatti. Öljyn lämpötila voidaan säätää maksimissaan 190?C asteeseen. Öljysäiliö on irrotettava ja pinnoitettu tarttumattomalla pinnoitteella eli laitteen puhdistaminen on miellyttävää. Käyttömukavuutta ja -turvallisuutta lisää myös kannen kiinni ollessa nostettava ja laskettava kori.

Muita mukavia ominaisuuksia ovat kolme hajusuodatinta jotka ehkäisevät tuoksujen leviämistä, merkkivalo joka kertoo laitteen olevan käyttövalmiina sekä kumiset jalat jotka pitävät laitteen tukevasti paikallaan.

Friteerauskeitin DFR-2

  • Tuotemerkki: Wilfa
  • Väri: Valkoinen
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset