Hoitotuotesarja, Quick Step Cleaning Kit

Tuotenumero: QS3677702
42,80 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step-laminaattilattian puhdistus ja hoito on helppoa oikeilla välineillä. Voit puhdistaa lattian pyyhkimällä sen kuivalla Quick Step-mikrokuitumopilla. P...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Hoitotuotesarja, Quick Step Cleaning Kit kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step-laminaattilattian puhdistus ja hoito on helppoa oikeilla välineillä. Voit puhdistaa lattian pyyhkimällä sen kuivalla Quick Step-mikrokuitumopilla. Perusteellisempaan puhdistukseen voi käyttää nihkeää moppia. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Hoitotuotesarja, Quick Step Cleaning Kit

  • Mopinvarsi
  • Pestävä mikrokuitumoppi
  • Quick Step-puhdistusaine, 750ml
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset