Ilmanpuhdistin + lämmitin Dyson, Pure Hot+Cool

Tuotenumero: SSPURECOOLHP02
539,00 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto Postista

Toimituskustannukset: 9,90 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Dyson Pure Hot + Cool Link on ilmanpuhdistin, tuuletin ja lämmitin samassa paketissa. 360° HEPA-suodatin puhdistaa tehokkaasti 99,95% jopa PM 0.1 kokoisista hiukkasista. Aktiivihiilisuodatin nappaa hajuja ja haitallisia höyryjä. Air Multiplier -te...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ilmanpuhdistin + lämmitin Dyson, Pure Hot+Cool kuvaus

Dyson Pure Hot + Cool Link on ilmanpuhdistin, tuuletin ja lämmitin samassa paketissa. 360° HEPA-suodatin puhdistaa tehokkaasti 99,95% jopa PM 0.1 kokoisista hiukkasista. Aktiivihiilisuodatin nappaa hajuja ja haitallisia höyryjä. Air Multiplier -teknologia tuottaa tasaisen ja tehokkaan ilmavirran. Toimii kesällä tuulettimena ja talvella lämmittimenä. Laitteen akustisesti suunniteltu moottorin kotelo värähtelee vähemmän ja on siten hiljaisempi. Harjaton DC -moottori on energiatehokas ja pitkäikäinen hiiliharjaton moottori.

Valvo ilmanlaatua Dyson Link -sovelluksella

Dyson Link -sovellus (iOS ja Android) valvoo sisä- ja ulkoilman laatua. Sinun on helppo valvoa kotisi sisäilman laatua ja seurata oman alueesi reaaliaikaisia ilmanlaatutietoja - omasta älypuhelimestasi. Ulkoilman laatu mitataan ilmanlaatuindeksin avulla. Ilmanlaatu sisällä ei riipu ilmanlaatuindeksistä, koska tieto tulee suoraan laitteesta. Laite reagoi automaattisesti tai kaukosäätimellä. Sovellus käyttää samoja toimintoja kuin kaukosäädin, joten voit säätää puhdistinta sovelluksen avulla myös kodin ulkopuolella. Raportoi tallentaa käyttö- ja ilmanlaaturaportit. Raportoi keräämänsä tiedot suoraan Dyson Link -sovellukseen.

Ilmanpuhdistin + lämmitin Dyson, Pure Hot+Cool

  • Tuotemerkki: Dyson
  • Teho: 56 W
  • Paino: 5.5 kg
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18