Imeytysjärjestelmä MökkiSAKO-2

Tuotenumero: WAVI3461560

Lisää kuvia

ALE!
-18%
31.7. asti
TARJOUS
959,00 €
789,00 
Säästät: 170,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 25,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Labko MökkiSAKO-2 on edullinen ja yksinkertainen ratkaisu jäteveden käsittelyyn sellaisilla mökeillä, joiden vedenkäyttö on vähäistä. MökkiSAKO-2 soveltuu tiski- ja pesuvesien käsittelyyn.MökkiSAKO-2 -järjestelmä sisältää saostussäiliön ja imeytys...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Imeytysjärjestelmä MökkiSAKO-2 kuvaus

Labko MökkiSAKO-2 on edullinen ja yksinkertainen ratkaisu jäteveden käsittelyyn sellaisilla mökeillä, joiden vedenkäyttö on vähäistä. MökkiSAKO-2 soveltuu tiski- ja pesuvesien käsittelyyn.

MökkiSAKO-2 -järjestelmä sisältää saostussäiliön ja imeytysputkiston. Kiintoaineet ja rasva erotellaan jätevedestä saostussäiliössä. Saostussäiliöstä vesi johdetaan imeytysputken kautta maaperään, jossa vesi puhdistuu biologisesti. Erikoisreijitetty imeytysputkisto varmistaa veden tasaisen jakautumisen koko imeytyskentän alueelle.

Saostussäiliö on erittäin matala, ja sen käsittelykapasiteetti on 300 litraa/vrk. Säiliössä on tilava, halkaisijaltaan 400 mm:n huoltokaivo, jonka kautta säiliö on tarvittaessa helppo puhdistaa. Asennettaessa huoltokaivo voidaan katkaista maanpinnan mukaan, ja säiliö sopeutuu huomaamattomasti pihapiiriin. Tuloyhteisiin voidaan liittää joko 75 mm tai 110 mm viemäriputki.

Imeytysjärjestelmä Labko MökkiSAKO-2

  • Tuotemerkki: Wavin-Labko
  • LVI-numero: 3461560
  • Saostussäiliöiden tilavuus: 2 x 250 l

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset