Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla tai luottokortilla.

Maksaminen ei edellytä rekisteröitymistä kanta-asiakkaaksi.

Netrauta.fi-kauppapaikasta ei ole mahdollista tilata postiennakolla. Ennakkolaskua vastaan voi tehdä tilauksen myyntipalvelumme kautta, jolloin asiakas saa tilauksestaan ennakkolaskun sähköpostiinsa. Tilaus vahvistuu ja sen käsittely siirtyy eteenpäin, kun ennakkomaksu näkyy Netrauta.fi:n tilillä.

Hinnat sisältävät ALV:n.

Verkkomaksu
 

Mahdolliset verkkomaksutavat ovat:

Nordea OsuuspankkiDanske Bank


Muut verkkomaksutavat:


Paytrail (aiemmin Suomen Verkkomaksut)
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail. Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Netrauta.fi - Verkkomaksu

 TÄRKEÄÄ! 


Maksettuasi tuotteet odota, kunnes palaat automaattisesti Netrauta.fi-sivuille,
tai klikkaa itsesi takaisin verkkopankin linkistä.
Näin varmistat, että tilauksesi rekisteröityy järjestelmäämme.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.


Luottokorttimaksu
Maksutavat

 Netrauta.fi - Luottokortit

Luottokorttimaksu onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard.

Muut luottokortit (esim. Diners Club tai American Express) eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä.

 

Klarna Tili
 

Klarna

Netrauta tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä Klarna Tilillä. Tilillä maksaessasi vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia.

Lue lisää

 

Klarna Lasku
 

Klarna

Tilaa tuotteet ja maksa ne laskulla tuotteiden saapumisen jälkeen. Asioidessasi tavallisessa kaupassa, voit aina tutustua ennen maksua. Tämä on mielestämme hyvä tapa tehdä ostoksia. Tiedät aina saavasi juuri sen tuotteen, josta maksatkin. Klarna Lasku toimii aivan samalla tavalla: saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Nettiostosten tekeminen on nyt myös entistä helpompaa: Klarnalla maksaessasi sinun tarvitsee yhteystietojesi lisäksi ilmoittaa vain henkilötunnuksesi.

Lue lisää

 

Ennakkolasku

Mikäli sinulla ei ole käytössä Osuuspankin, Nordean tai Sampo Pankin verkkotunnuksia tai luottkorttia (VISA / MasterCard) on Netraudasta mahdollista saada myös ennakkolasku lähetettynä tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Lähetä meille tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti(a)netrauta.fi tai soita numeroon 020 7500 421. Tällöin myyntipalvelumme kirjaa tilauksen järjestelmäämme ja lähettää ennakkolaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Maksaessasi laskun vahvistat tilauksen ja hyväksyt sen tiedot. Tilauksen käsittely siirtyy eteenpäin kun suoritus on tullut Netraudan tilille.

Jotta sinulle voidaan tehdä ennakkolasku, myyntipalvelumme tarvitsee seuraavat tiedot:

Tilaajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero/-numerot, sähköpostiosoite.

Tilattavien tuotteiden tuotenumerot, tuotenimet sekä tilausmäärät.

Toimitustapa, mikäli se on valittavissa. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan kotipihaan. 

 

Turvallisuus

Netrauta.fi-kaupppaikka on HTTPS-suojattu. HTTPS (Secure Hypertext Transfer Protocol) - yhteys on suojattu yhteys,
jonka väärinkäyttö tai luvaton seuraaminen on lähes mahdotonta.
HTTPS-yhteydessä tieto kulkee salattuna, joten esim. käyttäjätunnukset tai salasanat eivät voi joutua vääriin käsiin.

Netrauta.fi:n HTTPS-yhteys on suojattu SSL-menetelmällä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä kauppapaikkamme ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Secure Sockets Layer) -salausjärjestelmään luottavat mm. Nordean Solo -pankki, Sammon verkkopankki, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

 

Jos sinulla on kysyttävää maksutavoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.