Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla tai luottokortilla. Muita maksutapoja ovat Svea Lasku ja Svea Erämaksu. Maksaminen ei edellytä rekisteröitymistä kanta-asiakkaaksi. Netrauta.fi-kauppapaikasta ei ole mahdollista tilata postiennakolla. Ennakkolaskua vastaan voi tehdä tilauksen myyntipalvelumme kautta, jolloin asiakas saa tilauksestaan ennakkolaskun sähköpostiinsa. Tilaus vahvistuu ja sen käsittely siirtyy eteenpäin, kun ennakkomaksu näkyy Netrauta.fi:n tilillä.
Alla lisätietoa eri maksutavoista.

Hinnat sisältävät ALV:n.

Verkkomaksu
 

Mahdolliset verkkomaksutavat ovat:

Nordea OsuuspankkiDanske Bank

Netrauta.fi - Verkkomaksu

Paytrail (aiemmin Suomen Verkkomaksut)
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail. Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Tärkeää! 

Maksettuasi tuotteet odota, kunnes palaat automaattisesti Netrauta.fi-sivuille,
tai klikkaa itsesi takaisin verkkopankin linkistä.
Näin varmistat, että tilauksesi rekisteröityy järjestelmäämme.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.


Luottokorttimaksu
Maksutavat

 Netrauta.fi - Luottokortit

Luottokorttimaksu onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard.
Muut luottokortit (esim. Diners Club tai American Express) eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä.


Svea Lasku
 

Svea

Svea Ekonomi Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla.
Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pinssit osoitteessa www.svea.fi/pins.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan
    (ns. vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla (TUPAS)).
  • Laskutuslisä on 3,95€.
  • Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä. Lasku toimitetaan väestörekisteristä löytyvään osoitteeseen (yksityisasiakkaat) tai YTJ:stä löytyvään yrityksen viralliseen käyntiosoitteeseen (yritysasiakkaat).
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksumuistutuksesta veloitamme 5 euroa.
  • Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi erissä Ostoluotolla. Laskun mukana on Ostoluottosopimus sekä tarkemmat Ostoluottoehdot. Tutustu ehtoihin huolellisesti ja hyväksyttyäsi ne, palauta allekirjoitettu Ostoluottosopimus Svealle – tämän jälkeen voit jakaa laskusi pienempiin eriin maksamalla vähintään laskulla mainittu minimierän. 

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot.
Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Svea Erämaksu
 

Svea

Svea Ekonomi Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa.
Valitessasi maksutavaksi Svea Erämaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pinssit osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan (ns. vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla (TUPAS)). Ostoksiesi toimitus tapahtuu ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Luottosopimus ja muut asiakirjat toimitetaan väestörekisteristä löytyvään osoitteeseen (yksityisasiakkaat) tai YTJ:stä löytyvään yrityksen viralliseen käyntiosoitteeseen (yritysasiakkaat).

Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi kassalla tilauksen yhteydessä. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Kassalla näet luottokustannukset sekä todellisen vuosikoron tilauksellesi.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästäTutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot.
Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

 

Ennakkolasku

Mikäli sinulla ei ole käytössä Osuuspankin, Nordean tai Sampo Pankin verkkotunnuksia tai luottkorttia (VISA / MasterCard) on Netraudasta mahdollista saada myös ennakkolasku lähetettynä tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Lähetä meille tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti@netrauta.fi tai soita 029 1800 220. Tällöin myyntipalvelumme kirjaa tilauksen järjestelmäämme ja lähettää ennakkolaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Maksaessasi laskun vahvistat tilauksen ja hyväksyt sen tiedot. Tilauksen käsittely siirtyy eteenpäin kun suoritus on tullut Netraudan tilille.

Jotta sinulle voidaan tehdä ennakkolasku, myyntipalvelumme tarvitsee seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero/-numerot, sähköpostiosoite.
  • Tilattavien tuotteiden tuotenumerot, tuotenimet sekä tilausmäärät.
  • Toimitustapa, mikäli se on valittavissa. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan kotipihaan. 

 

Turvallisuus

Netrauta.fi-kaupppaikka on HTTPS-suojattu. HTTPS (Secure Hypertext Transfer Protocol) - yhteys on suojattu yhteys,
jonka väärinkäyttö tai luvaton seuraaminen on lähes mahdotonta.
HTTPS-yhteydessä tieto kulkee salattuna, joten esim. käyttäjätunnukset tai salasanat eivät voi joutua vääriin käsiin.

Netrauta.fi:n HTTPS-yhteys on suojattu SSL-menetelmällä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä kauppapaikkamme ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Secure Sockets Layer) -salausjärjestelmään luottavat mm. Nordean Solo -pankki, Sammon verkkopankki, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

 

Jos sinulla on kysyttävää maksutavoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.