Kahvinkeitin, Svart Optimal WSO-1A, alumiini

Tuotenumero: WILFA602152
ALE!
-25%
ALE
199,00 €
149,00 
Säästät: 50,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Wilfa kahvinkeittimet suunnitellaan ja kehitetään Norjassa Pohjoismaisiin kahvitarpeisiin. Tuotteen tärkein omainaisuus on kahvin maku. Elektronisen termostaatin ansiosta WSO-1 -keitin huolehtii siitä että keittolämpötila on äärimmäisen tarkka, ja...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kahvinkeitin, Svart Optimal WSO-1A, alumiini kuvaus

Wilfa kahvinkeittimet suunnitellaan ja kehitetään Norjassa Pohjoismaisiin kahvitarpeisiin. Tuotteen tärkein omainaisuus on kahvin maku. Elektronisen termostaatin ansiosta WSO-1 -keitin huolehtii siitä että keittolämpötila on äärimmäisen tarkka, ja lämmön nosto täydelliseen keittolämpötilaan ei kestä liian kauan. Näin saadaan aromit irti keitettäessä myös pienempiä määriä kahvia, esim. vain pari kupillista.

Keittimessä on myös automaattinen tippalukko joka estää kahvin valumisen lämpölevylle kun kannu nostetaan siltä pois. Myös lämpölevyn lämmönvalvonta on erittäin tarkka jotta kahvin nautintalämpötila säilyy oikeana. Suosittelemme kuitenkin aina nauttimaan kahvin heti sen valmistuttua parhaan mahdollisen maun takaamiseksi. Keittimessä on nykystandardien mukainen automaattinen virrankatkaisu joka sammuttaa laitteen 40min kuluttua käynnistämisestä.

WSO-1:n suodatinsuppilossa on tuplaseinämät. Näin ollen sen ulkopinnat pysyvät viileänä ja se voidaan nostaa käsin pois heti keittoprosessin jälkeen. Wilfa WSO-1 on saanut arvostetun ECBC:n "kultainen papu" merkinnän joka takaa että keitin täyttää sille asetetut erittäin tarkat laatuvaatimukset kahvin maun suhteen. Wilfa kahvinkeitin on aina makutietoisen valinta. WSO-1 Svart Optimal vie makuelämyksen vielä hieman pidemmälle tarkan lämpötilavalvontansa ansiosta. Laitteella on myös viiden vuoden takuu.

Kahvinkeitin Svart Optimal WSO-1A alumiini

  • Tuotemerkki: Wilfa
  • Väri: Alumiini
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset