Kaksoispyyhetanko House kromi

Saat -10% lisäalennuksen, kun tilaat Smedbon tuotteita yli 200 € arvosta!
Tuotenumero: SMDRK3364

Lisää kuvia

ALE!
-15%
JUURI NYT
TARJOUS
92,00 €
78,20 
Säästät: 13,80 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto Postista

Toimituskustannukset: 6,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tuotevideot
Kuvaus
Mattaharjatusta kromista valmistettu kaksoispyyhetanko on täydellinen valinta kodin kylpyhuoneeseen. Siihen mahtuu yhtä aikaa useampiakin pyyhkeitä, mutta vie silti hyvin vähän tilaa. Kaksoispyyhetanko on samalla myös tyylikäs sisustuselementti ky...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kaksoispyyhetanko House kromi kuvaus

Mattaharjatusta kromista valmistettu kaksoispyyhetanko on täydellinen valinta kodin kylpyhuoneeseen. Siihen mahtuu yhtä aikaa useampiakin pyyhkeitä, mutta vie silti hyvin vähän tilaa. Kaksoispyyhetanko on samalla myös tyylikäs sisustuselementti kylpyhuoneeseen. Kaksoispyyhetangot kiinnitetään piilokiinnityksellä ja niillä on 10 vuoden takuu.

Smedbo on yli 40-vuotias ruotsalainen yritys, joka valmistaa massiivimessingistä laadukkaita kylpyhuonetarvikkeita. Kylpyhuonesarjat edustavat pohjoismaalaista suunnittelua, jossa on otettu huomioon laatu ja käyttötarkoitus. Kylpyhuonesarjat sisältävät kaiken nupeista ja koukuista kylpyhuonehyllyihin ja wc-harjoihin. Sarjat on toteutettu erilaisia sisutustyylejä ja toivomuksia ajatellen, joten niistä löytyy kaikki yksinkertaisen pelkistetystä ylellisen romanttiseen.

Tuote on asennettavissa ruuvaamalla tai liimaamalla. Ruuviasennukseen et tarvitse lisätarvikkeita, vaan kaikki tarvittavat välineet ovat mukana paketissa. Asennusliima 6000-10 myydään erikseen.

Kaksoispyyhetanko Smedbo House

  • Tuotemerkki: Smedbo
  • Väri: Kiillotettu kromi
  • Takuu: 10 vuotta
  • Pituus 600 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot