Kasvihuone seinämalli Royal 4,9m², lasilla

TuotenumeroKKR49

Lisää kuvia

Katto
--Valitse--
--Valitse--
Lasikatto
(+0,00€)
Kennolevykatto 6mm HRK49K
Kennolevykatto 6mm HRK49K
(+150,00€)

Kennolevykatto Royal 4,9m² lasikasvihuoneeseen.

Tuotenumero: KKHRK49K
Tarvikepaketti
--Valitse--
--Valitse--
Ei tarvikepakettia
(+0,00€)
Start Mix -tarvikepakkaus 5916
Start Mix -tarvikepakkaus 5916
(+99,00€)

Täydellinen aloituspakkaus kasvihuoneen ostajalle: automaattiavaaja, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalu, pesuaine, erikoiskantapultit ja min/max-mittari.

Tuotenumero: KKJT5916
979,00 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Seinustalle asennettava Halls Royal -kasvihuone on pinta-alaltaan 4,9 m², ja se sopii käytettäväksi myös viherhuoneena. Seinämallin kasvihuoneen alaprofiilissa on sokkeli valmiina, ja kasvihuoneen toimitus sisältää myös kattoluukun, liukuoven...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kasvihuone seinämalli Royal 4,9m², lasilla kuvaus

Seinustalle asennettava Halls Royal -kasvihuone on pinta-alaltaan 4,9 m², ja se sopii käytettäväksi myös viherhuoneena. Seinämallin kasvihuoneen alaprofiilissa on sokkeli valmiina, ja kasvihuoneen toimitus sisältää myös kattoluukun, liukuoven sekä räystäskourun. Talon yhteyteen pystytetyssä Royalissa voi viettää pidennettyä kesää, keväällä auringon säteet lämmittävät lasihuoneen jo aikaisin ja syksyn tullen voit vielä jatkaa kasvukautta pidempään.

Hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen Halls-kasvihuone on sopii yhtälailla kotipuutarhurille, harrastelijoille mutta myös harjaantuneillekin viljelijöille. Näppärän kokoinen kasvihuone on pinta-alaltaan 5 m², ja se sopii hyvin myös pienempään pihapiiriin seinän viereen asennettavaksi. Kasvihuone on leveydeltään 255 cm ja syvyydeltään 191 cm, liukuoven leveys on 60 cm. Asennuksen yhteydessä voidaan valita oven sijainti, sillä se voidaan asentaa kumpaan päätyyn tahansa.

Toteuta kasvihuoneunelmasi laadukkaalla Halls-viherhuoneella, jota voit käyttää monipuolisesti useaan eri käyttötarkoitukseen. Voit tehdä siitä kasvimaan jatkeen, jossa kasvatat vihanneksia, yrttejä, tomaatteja ja kurkkuja. Luoda paremmat kasvuolosuhteet esimerkiksi meloneille, chileille tai muille eksoottisille vihanneksille ja hedelmille. Toisaalta kasvihuone voi olla käyttäjälleen myös lepopaikka, keidas arjen keskellä, jossa voit rauhoittua tai tutustua puutarhan ihmeisiin esimerkiksi kahvikupin äärellä. Kokeile rohkeasti eri ideoita, kasvihuoneviljely palkitsee onnistumisilla ja kasvattaa myös sinua.

Kasvihuone seinämalli Royal 4,9m² lasilla

  • Mitat integroidun perustuksen kanssa: Harjakorkeus 239cm, räystäskorkeus 160cm, pituus 255cm ja syvyys 191cm
  • Liukuovi + 1 kattoluukku, integroitu perustus ja räystäskourut.

Lisävarusteena saatavana:

  • Lasimalleihin lämpöä eristava ja kestävä kennolevykatto lasin tilalle.
  • START MIX -pakkaus kasvihuoneen ostajalle 99,- (norm. 169,-). Sisältää: automaattiavaaja, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalu, pesuaine, erikoiskantapultit ja min/max mittari.
  • Valitse lisävarusteet alasvetovalikosta.

Katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista.

Arvostelut

Arvostelut

★★★★★
Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18