Murskain, käsikäyttöinen, rst

Tuotenumero: CM70227
259,00 €
139,00
Säästät: 120,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.8.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-46%
31.8. asti
TARJOUS
Kuvaus
CiderMillin tarina alkoi kauniina ja aurinkoisena syyspäivänä vuonna 1998, kun kaksi veljestä olivat askartelemassa autotallissaan. Illaksi valmistui ensimmäinen tuote, omenanrouhija. Nyt lähes 15 vuotisen historian jälkeen CiderMill on Baltian ma...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Murskain, käsikäyttöinen, rst kuvaus

CiderMillin tarina alkoi kauniina ja aurinkoisena syyspäivänä vuonna 1998, kun kaksi veljestä olivat askartelemassa autotallissaan. Illaksi valmistui ensimmäinen tuote, omenanrouhija. Nyt lähes 15 vuotisen historian jälkeen CiderMill on Baltian maiden suurin mehupuristimien ja omenanrouhijien valmistaja, jonka liikevaihdosta suuri osa tulee viennistä Pohjois-Eurooppaan.

Erinomaisesti suunniteltu murskain helpottaa hedelmien valmistelua mehupuristimessa puristamista varten. Yksinkertaisessa mutta tehokkaassa murskaimessa on uritetut valssitelat, joissa on hampaita (eli haponkestävästä metalliseoksesta valmistettuja teriä), jotka tarttuvat käsipyörän pyörittämiin hedelmiin.

Murskain on suunniteltu murskaamaan noin 350500 kiloa hedelmiä tunnissa ja se painaa 12 kiloa. Kovat hedelmät on pilkottava pienemmiksi ennen murskaamista terävistä teristä huolimatta! Murskainta (valmistettu ruostumattomasta teräksestä) tukee maalattu teräsjalusta. Murskain voidaan asettaa joko isomman mehupuristimen päälle tai, kuten itse teen, asetan sen astian päälle, joka kerää survotut hedelmät. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta murskain on helppo puhdistaa, nopea huuhtelu käytön jälkeen riittää. Tämä murskain soveltuu parhaiten koville hedelmille (omenat, päärynät jne.). Hedelmien kivet tulee poistaa ennen murskaamista.

Murskain

  • Koko 310x335x235 mm
  • Suppilo 7 l
  • Materiaali  suppilo ruostumatonta terästä, runko maalattua terästä
  • Suoritusteho 350500 kg/h
  • Paino 12 kg

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset