Pakastimet

Valmistaudu kesän ja syksyn ihaniin makuelämyksiin ja säilö ne uuteen pakastimeen, jotta voit nauttia niistä vielä kylmänä vuodenaikana! Netraudan pakastimet soveltuvat kaikille, ja valikoimistamme löydät tehokkaat kaappi, seinä- ja arkkupakastimet. Etsitkö suurta pakastinta kotiisi tai pientä kesämökille? Selaile verkkosivujamme ja löydä sinulle sopiva pakastin. Laaja valikoimamme sisältää runsaasti trendikkäitä ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Pakastimet auttavat arjen rutiineissa

Helpotat arkipäivän rutiineja valmistautumalla ja suunnittelemalla ruokataloutta. Pakastimet ovat oiva ratkaisu ruuan pitkäaikaiseen säilytykseen. Netraudan myymät pakastimet ovat tehokkaita ja luotettavia. Valmistajat ovat ottaneet suunnittelussa huomioon käytännöllisyyden, mikä tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Kestävän kehityksen mukaan ympäristöystävällisyys on osa pitkäikäisyyttä. Käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat ovat lisäetu, jotka hemmottelevat sinua. Tutustu myös kodinkoneet-osioomme, josta hankit kotiisi kaiken muunkin tarpeellisen.

Nykypäivän pakastimet ovat sekoitus vanhaa ja uutta

Innovatiivinen suunnittelu ja muotoilu ovat lyömättömiä yhdessä edistyksellisen tekniikan kanssa. Nykyaikaiset pakastimet mukautuvat yhteiskunnassa ja kodissa tapahtuvaan muutokseen. Uudet ruuanlaittomuodot ja -ainekset sekä niiden vaihtelevat olomuodot ovat haaste nykyaikaisessa taloudessa. Netraudan pakastimet ovat taloudellisia, sillä ne kuluttavat erittäin vähän sähköä. Säästät näin selvää rahaa ja lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Säästä pakastimen sähkökuluissa ja saat elintarvikkeesi kunnolla varastoitua. Voit säilöä oman puutarhan mansikat ja muut marjat tai luonnosta poimitut mustikat ja puolukat pakastimeen. Ratkaise omena- ja mustaviinimarjojen pitkäaikainen säilytys pakastamalla ne. Esim. uudella SENSE-tekniikalla elintarvikkeet pakastuvat 30 % nopeammin kuin ennen. Voit valita useista erilaisista tuotteista mieltymystesi ja tarpeidesi mukaisen ratkaisun. Malleja on useita, voit valita useista eri värivaihtoehdoista ja erikätisyyden. Suunnittele keittiöstäsi toimiva kokonaisuus, joka on käytännöllinen ja samalla kaunis. Viihdyt arjen askareiden parissa ja kotityösi sujuvat käden käänteessä. Mikä parasta, saat aina heti tarvitsemasi pakasteet helposti käytettäväksi. Nykyaikaisten keittiökalusteiden tavoitteena on helpottaa jokapäiväisiä askareita, jotta voit käyttää aikasi harrastustesi, perheesi tai tuttaviesi kanssa. Huomioithan toimitusajat, mikäli tilaat sinulle sopivan pakastimen! Voit yhdistellä Netraudan jääkaapit pakastimeesi. Selvitä tuotekortista pakastimesi toimitusehdot ja nauti kotiinkuljetuspalvelustamme. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää!

Laskeva

65 Nimike(ttä)

Laskeva

65 Nimike(ttä)

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18