Erillisuunit

Jos keittiö on kodin sydän, antaa uuni sydämelle aidon lämmön. Muotoilultaan tyylikkäät ja toiminnoiltaan monipuoliset, kalusteisiin sijoitettavat erillisuunit viimeistelevät keittiösi sisustuksen ja ovat korvaamaton apu ruoanvalmistuksessa. Yllätä ystäväsi ja perheesi maukkaalla päivällisellä tai leipomuksilla. Netraudasta löydät kattavan valikoiman edistyneillä ja monipuolisilla toiminnoilla varusteltuja erillisuuneja, joiden muotoilu miellyttää vaativampaakin silmää. Kalusteisiin sijoitettavien erillisuunien hyväpuoli on, että uunin voi sijoittaa haluamalleen korkeudelle optimaalisen työskentelymukavuuden varmistamiseksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja inspiroidu!

Edistyneet erillisuunit viiden tähden päivälliseen

Erillisuunit eivät vain paista ruokaa, vaan edistyneet toiminnot varmistavat vaivattoman ruoanvalmistuksen alusta loppuun. Valikoimastamme löytyy malleja, joiden esimääritetyt paisto-ohjelmat varmistavat ruuan oikeaoppisen valmistumisen ilman suurempaa vahtimista. Grillitoiminnolla ruoka saa herkullisen rapean pinnan, ja pizza-toiminto valmistaa makuhermoja hivelevän hetken italialaisen pizzan parissa. Uunia hankittaessa on hyvä kiinnittää huomiota sen tilavuuteen. Meiltä löydät malleja, jotka sopivat niin pieniin kuin suurempiin talouksiin. Onko perheessä lapsia? Lapsilukollinen uuninluukku saattaa silloin olla tarpeellinen suojelemaan perheen pienimpiä. Kiertoilmatoiminto takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko uuniin, jolloin voit huoletta käyttää useampaa uunitasoa samanaikaisesti. Tiesitkö, että oikea paistolämpötila ja aika takaavat parhaimman makuelämyksen ja erittäin murean lihan? Sisäänrakennettu paistolämpömittari tarkkailee lihan kypsymistä ja ilmoittaa, kun ruoka on valmis tarjoiltavaksi. Kokkailu on hauskaa puuhaa, mutta rapatessa roiskuu ja uuni tulee puhdistaa säännöllisin ajoin. Mallistomme erillisuunit sisältävät myös nerokkaita puhdistusohjelmia, joten voit huoletta jättää puhdistuksen uunin tehtäväksi ja keskittyä mielekkäämpiin asioihin.

Tyylikkäät erillisuunit viimeistelevät keittiösi olemuksen

Etsitkö muotokieleltään eleganttia ja tyylipuhdasta uunia, joka sulautuu saumattomasti keittiösi kalusteisiin? Ehkä haluat retro-muotoilulla olevan katseenvangitsijan? Tehokkaiden toimintojen lisäksi uunin tulee myös näyttää hyvältä. Netrauta.fi tarjoaa erillisuunit jokaisen makuun. Pintamateriaaleja ja värejä on monia – klassisesta valkoisesta aina tyylikkääseen mustaan ja beigeen. Tuotevalikoimastamme löydät tunnettujen valmistajien mallit, jotka sopivat sinun käyttöösi niin muotokieleltään ja toiminnoiltaan. Keittiön pienkoneet varmistavat, että myös ruoan esivalmistelut hoituvat vaivattomasti. Aterian kruunaa kaunis kattaus ja raikkaat tekstiilit.

Laskeva

66 Nimike(ttä)

Laskeva

66 Nimike(ttä)