Kattila Anna, 2,8l, lasikansi, mustalla silikonireunalla

Tuotenumero: OMOPATK4597284
33,50
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 5,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus
Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyväs...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kattila Anna, 2,8l, lasikansi, mustalla silikonireunalla kuvaus

Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyvästä käytettävyydestä.Anna kattilat ja kasarit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävät konepesun. Anna-sarjan kattilat ja kasarit sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle.

Kattila Anna, 2,8l, lasikansi, mustalla silikonireunalla

  • Tuotenumero: OPATK4597284
  • Vetoisuus: 2,8 l
  • Pohjan halkaisija: 14 cm
  • Suuaukon halkaisija: 18 cm
  • Kannen korvassa musta OPA Clipsi
Opa Anna kattila on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kansi on lasia, siinä on silikonireunus sekä höyryreikä. Kannen silikonireunus vaimentaa iskut ja kolahdukset ja tuo väriä kattilaan. Kattila kestää konepesun, kannelle suositellaan käsinpesua. Sarjan astioissa on tasaisesti lämpöä johtava kolmikerrospohja ja ne sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Induktiolieden valmistajan käyttöohjeesta on hyvä tarkastaa minkä kokoinen astia sopii parhaiten ko. lieteen.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset