Kakku/piirakkavuoka Cerafin

Tuotenumero: OMOPATGMK10
18,90
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 5,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus
Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyväs...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kakku/piirakkavuoka Cerafin kuvaus

Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyvästä käytettävyydestä. Cerafin-tuotesarjaan kuuluu uunivuokasarja sekä paisto- ja keittoastiat. Sarjan kaikissa astioissa on keraamisesti vahvistettu pinnoite. Keraaminen pinnoite kestää kulutusta ja kuumuutta eikä sisällä luonnolle haitallisia PTFE ja PFOA-yhdisteitä. Cerafin keitto- ja paistoastiat sopivat kaikille liesityypeille.

Kakku/piirakkavuoka Cerafin

  • Tuotenumero: OPATGMK10
  • Koko: halkaisija 25 cm
Kakku-/ piirakkavuoka keraamisella, tarttumattomalla pinnoitteella. Silikoniset, kuumuutta kestävät kädensijat takaavat lipsumattoman otteen. Maksimilämpötila uunissa 230 astetta.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset