Kiinalainen kokkiveitsi, 18cm

Tuotenumero: MMARK5406318
ALE!
-20%
31.12. asti
TARJOUS
72,00 €
57,60
Säästät: 14,40 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Matkahuollosta

Toimituskustannukset: 7,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiost...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kiinalainen kokkiveitsi, 18cm kuvaus

Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa. Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsen teräviksi. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella. Veitset voidaan teroittaa aina tarvittaessa huipputeräviksi normaaleilla teroitusvälineillä. Oikein käytettynä ja hoidettuna ne kestävät kotikäytössä huippukuntoisina sukupolvelta toiselle.

Kiinan kokkiveitsi ei sinällään ole uutta - uutta on, että veitsen saa nyt huippulaatuisena sveitsiläisenä. Victorinoxin Kiinan kokkiveitsen terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on suhteellisen ohut, kuten Victorinoxin normaaleissakin kokkiveitsissä ja tietysti huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin. Kiinan kokkia käytetään tarkkaan ja nopeaan kasvisten ja lihan paloitteluun, suikalointiin ja siivutukseen. Veitsi on erityisen sopiva julienne-suikalointiin ja hedelmien, juuresten tai lihan siivuttamiseen ohuen ohuiksi siivuiksi. Veitsen leveällä lappeella lihan mureuttaminen, pippurien, valkosipulin yms. murskaus sujuu kätevästi.

Kiinalainen kokkiveitsi, 18cm

  • Terä 18 x 7,9 cm
  • Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä
  • Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden
  • Kokonaispituus 31 cm
  • Paino 250 g

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset