Lasikuituverkko FG50 iso 61 cm x 15 m betonitasoille

Tuotenumero: ZCFG50ISO
59,00
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 29,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 29 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta. Toimituskustannukset ovat voimassa akselilla Helsinki-Oulu, muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.)

Pyydä tarjous asennetulle betonitasolle myyntipalvelusta.

Lisää kuvia

Kuvaus
15 metrin pituinen FG50-lasikuituverkko, jonka tarkoituksena on tukea betonitasoa sisältäpäin niin, että tasosta saadaan mahdollisimman kestävä. Betonissa pitää aina olla sisällä tukirakenne ja lasikuituverkon asennus onkin tehty mahdollisimman he...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lasikuituverkko FG50 iso 61 cm x 15 m betonitasoille kuvaus

15 metrin pituinen FG50-lasikuituverkko, jonka tarkoituksena on tukea betonitasoa sisältäpäin niin, että tasosta saadaan mahdollisimman kestävä. Betonissa pitää aina olla sisällä tukirakenne ja lasikuituverkon asennus onkin tehty mahdollisimman helpoksi. FG50-lasikuituverkko ja Z Clips -kiinnikkeet yhdessä käytettyinä tekevät betonitason asentamisesta ja rakentamisesta helppoa ja saat tasoosi juuri oikean kestävyyden. Lasikuituverkkoa voit työstää jopa saksilla ja sitä on helppo käsitellä pienen kokonsa takia. Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä käsitellessäsi tätä tuotetta.

Lasikuituverkko FG50 iso 61 cm x 15 m betonitasoille

  • Tuotemerkki: Z Counterform
  • Korkeus: 0 mm
  • Leveys: 15000 mm
  • Syvyys: 610 mm
  • Paino: 8 kg
  • Käyttötarkoitus: Betonitason tukirakenne
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot