Väriaine Z Aqua-Tint 946 ml betonitasoille eri värivaihtoehtoja

Tuotenumero: ZCAT001
* Väri
--Valitse--
Musta Ebony
Musta Ebony
(+0,00€)
Vaalea Whitewash
(+0,00€)
Kupari Copper
(+0,00€)
Ruoste Rost
(+0,00€)
Tummanruskea Espresso
(+0,00€)
Punaruskea Sequioa
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

55,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Pyydä tarjous asennetulle betonitasolle myyntipalvelusta.

Kuvaus
Z Aqua-Tint on vesiliukoinen väri, joka on kehitetty betonitasojen värjäämiseen. Väriaine levitetään betonitasolle kuivumisen jälkeen ennen pinnoittamista tai muuta jatkokäsittelyä. Aine ei sisällä tulenarkoja liuottimia, mutta lopputulos on silti...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Väriaine Z Aqua-Tint 946 ml betonitasoille eri värivaihtoehtoja kuvaus

Z Aqua-Tint on vesiliukoinen väri, joka on kehitetty betonitasojen värjäämiseen. Väriaine levitetään betonitasolle kuivumisen jälkeen ennen pinnoittamista tai muuta jatkokäsittelyä. Aine ei sisällä tulenarkoja liuottimia, mutta lopputulos on silti yhtä kestävä kuin perinteisissä väriaineissa. Z Aqua-Tint -väriainetta on saatavilla useissa eri väreissä, joita voidaan sekoittaa halutun sävyn saavuttamiseksi. Värjäämisen jälkeen taso on käsiteltävä tason pinnan sulkevalla pinnoitteella. Suosittelemme Z SiAcryl 14 tai Z Aqua-Poxy -pinnoitetta tason viimeistelyyn. Levitys: mohair-telalla, nukkaamattomalla liinalla, suihkepullolla ja isommille pinnoille hyvälaatuisella paineruiskulla. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Nestemäisillä väriaineilla voidaan värjätä betoni jälkikäteen, oli betonipinta uusi tai vanha. Aqua Tint väriaine on vesiohenteinen, joten voit ohentaa sitä vedellä. Ohentamisella saadaan tehtyä läpikuultavia pintoja, jos käytät seosta 100% :na ja haluat esimerkiksi mustan lattian, kolme - neljä käsittelykertaa riittää. Väriaine kuivuu todella nopeasti, noin 20-30minuuttia jonka jälkeen voit levittää jo uuden kerroksen. Työ on nopeaa ja helppoa, muista levittää väriainetta ristiin telaten. Voit myös sekoittaa värejä keskenään, esimerkiksi jos käytät pohjavärinä ruostetta, ja ruiskutat suihkepullolla kuparia siihen päälle, saat tehtyä ruosteen väristä betonipintaa.

Esimerkki: Valkoisen betonin värjäys tumman harmaaksi. Laimenna mustaa Aqua Tint väriainetta 50/50 suhteella veteen, levitä betonin päälle väriainetta ohuelti mohair-telalla. Kun väriaine on kuivunut ota puhtaaseen veteen kastettu mikrokuituliina ja ota ylimääräinen väriaine pois tason pinnalta liinan avulla. Anna pinnan kuivua. Toista tämä kolme/ neljä kertaa niin saat. Ohentamalla väriainetta saat säädeltyä tummuusastetta helposti. Jos haluat esimerkiksi mustaa betonia, levitä tuotetta kolme- neljä kertaa ohentamattomana pintaan.

Väriaine Z Aqua-Tint 946 ml betonitasoille eri värivaihtoehtoja

  • Tuotemerkki: Z Counterform
  • Paino: 1,4 kg
  • Käyttötarkoitus: Betonitason pinnan värjäys
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot