Kiviboordi LPC List.Palladiana Nero Fascia 10x30cm

Tuotenumero: OLO122019911
4,60 
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 30.06.2018, josta alkaen toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tummista luonnonkivistä koostuva boordi. Luo upea tehoste tavallisten laattojen rinnalle. Tuo aito luonnon elementti osaksi sisustusta. Tämä kiviboordi on kokoa 10x30cm ja myydään kappaleittain.Riverstone-sarjan kivet ovat aitoja luonnonkiviä. Ne ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kiviboordi LPC List.Palladiana Nero Fascia 10x30cm kuvaus

Tummista luonnonkivistä koostuva boordi. Luo upea tehoste tavallisten laattojen rinnalle. Tuo aito luonnon elementti osaksi sisustusta. Tämä kiviboordi on kokoa 10x30cm ja myydään kappaleittain.

Riverstone-sarjan kivet ovat aitoja luonnonkiviä. Ne sopivat kaikkiin kodin tiloihin suihkutiloista makuuhuoneeseen. Sarjan kivillä voidaan tuoda sisustukseen tuulahdus Tyynenmeren tunnelmaa. Kivi on osa kulttuuria ja perinnettämme. Sisustuskiviä käytetään kun halutaan sisustukseen luonnonläheisyyttä, pehmeyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. Sisustuskivet ja -laatat sopivat mainiosti muun muassa kylpyhuoneisiin, saunoihin, keittiön välitiloihin, takkoihin sekä kun halutaan luoda efektiseiniä esimerkiksi makuuhuoneisiin. Sisustuskivet sopivat myös julkisiin tiloihin. Kiviä voidaan käyttää kokonaisina seinäpintoina tai yksityiskohtina, kuten boordeina. Useita valikoimamme sisustuskiviä voidaan käyttää myös ulkona.

Kiviboordi LPC List.Palladiana Nero Fascia 10x30cm

  • Tuotemerkki: Laattapiste
  • Korkeus: 100 mm
  • Leveys: 300 mm
  • Väri: Harmaa

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset