Amme- ja suihkuhana Grohe Allure, kromi, pintaosat

Tuotenumero: GRH-19315000
580,00 €
406,00
Säästät: 174,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus

Tuotteen Amme- ja suihkuhana Grohe Allure, kromi, pintaosat kuvaus

Allure on hana moderniin elämään. Ihastut sen riisuttuihin linjoihin, siroon juoksuputkeen ja omaperäiseen muotoiluun, joka on yhdistetty kahteen Grohen ainutlaatuiseen teknologiaan: Grohe Silkmove ylivertaisen sulavaan toimintaan ja Grohe StarLight loistavaan kiiltoon. Allure on himoittava yhdistelmä käsityötaitoa ja täydellistä tyylikkyyttä- todella viettelevä tuote.

Grohe-tuotenumero: 19315. Väri: kromi. Lisäksi tarvitset piiloasennusosat (35501). Tyyppihyväksytty Suomessa. Valmistettu Saksassa. Kahden vuoden takuu. Varaosien saatavuus vähintään 12 v.

Amme- ja suihkuhana Grohe Allure, kromi, pintaosat

  • Tuotemerkki: Grohe
  • Grohe-tuotenumero: 19315000
  • EAN-koodi: 4005176821677
  • Väri: Kromi
  • Takuu: 5 vuotta

Ominaisuudet

  • Grohe Silkmove: Mitä tulee vaivattomaan toimintaan, Grohen hanat ovat muiden yläpuolella. Ainutlaatuiset sulkulevyt on valmistettu talon uusinta tekniikkaa edustavasta keraamisesta seoksesta ja pinnoitettu erityisellä teflon-voiteluaineella. Tämän ansiosta Grohe SilkMove-tekniikka varmistaa elinikäisen huoltovapaan mukavuuden ja luotettavuuden, ja laaja toimintakulma merkitsee, että lämpötilan säätö kylmästä kuumaan voidaan tehdä pehmeästi ja tarkasti.
  • Grohe Starlight: Häikäisevä kromipinnoitteemme on omaa luokkaansa Grohe StarLight tekniikan ansiosta. Viimeisten 70 vuoden aikana hiottu kromipinnoitusprosessimme luo syvän ja tasaisen kerroksen, ja tunnetaan yhtenä maailman parhaista pinnoitteista. Tuloksena on säteilevä, peilinkaltainen kiilto, joka on likaa hylkivä ja naarmuuntumaton, minkä ansiosta se on uuden veroinen vielä vuosien kuluttua.

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1