Pesuallashana Damixa Slate kromi

Tuotenumero: DIP6130216
351,00 €
275,90
Säästät: 75,10 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-21%
ALE
Kuvaus
Damixa Slate pesuallashana on tyylikäs valinta! Eco-vedensäästöominaisuus säästää vettä ja luontoa. Kuumavesisuojauksen ansiosta et polta sormiasi! Hana on kromin värinen.Damixa-hanat edustavat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Ensiluokkainen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallashana Damixa Slate kromi kuvaus

Damixa Slate pesuallashana on tyylikäs valinta! Eco-vedensäästöominaisuus säästää vettä ja luontoa. Kuumavesisuojauksen ansiosta et polta sormiasi! Hana on kromin värinen.

Damixa-hanat edustavat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Ensiluokkainen laatu ja toiminnallisuus ovat olleet hanojen suunnittelun kulmakiviä, unohtamatta tyylikästä designia. Kaunis ja ajaton Damixa-hana ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Pesuallashana Slate
  • Eco säästö - Vedensäästöominaisuus joka aktivoidaan/säädetään kääntämällä pientä ruuvia keraamisessa käyttöventtiilissä. Se auttaa sinua säästämään vettä ja hyödyttää sekä sinua että ympäristöä.
  • Kuumavesisuojaus - Turvallisuutta pienille sormille. Säädettävä lämpötilarajoitin varmistaa, ettei hanasta koskaan voida päästää niin kuumaa vettä, että se vahingoittaisi tai polttaisi ketään. Rajoitin aktivoituu 38°C:ssa. Ominaisuus säästää myös energiaa.
  • Keraaminen säätökasetti
  • Pop-up -venttiilillä
  • Rub Clean poresuutin
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset