Pesuallashana Harmony, kromi

Tuotenumero: WTB20030030
283,00 €
242,00
Säästät: 41,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-14%
ALE
Kuvaus
Westerbergs on ruotsalainen yhtiö ja se on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan. Tämän Pohjoismaiden johtavan kylpyhuonealan konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa kruunua. Pääkonttori sijaitsee Länsi-Göötanmaalla Skene Skogissa. Westerbergi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallashana Harmony, kromi kuvaus

Westerbergs on ruotsalainen yhtiö ja se on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan. Tämän Pohjoismaiden johtavan kylpyhuonealan konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa kruunua. Pääkonttori sijaitsee Länsi-Göötanmaalla Skene Skogissa. Westerbergillä on Ruotsin toiminnan lisäksi tytäryhtiöt myös Suomessa, Norjassa sekä Tanskassa.

Jotta viihtyisit kylpyhuoneessasi, sen on oltava sinun tyylisi ja sinun tapojesi mukainen. Sen vuoksi valikoimamme on kehitetty laajaksi ja monipuoliseksi. Haluamme kuitenkin myös, että oman tyylisi löytäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Klassinen retrohenkinen hana, jossa integroitu kokoava suutin. Kokonaiskorkeus 164 mm, korkeus juoksuputkeen 86 mm, c/c juoksuputki - runko 110 mm. Suunniteltu uuteen Harmonykalustesarjaamme. Keraaminen säätöosa. Design: Jordens Arkitekter.

Pesuallashana Harmony

  • Mitat (KxL): 164x86mm
  • Suuttimen korkeus: 90mm
  • Väri: kromi

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset