Pesuallashana Mix, kromi

Tuotenumero: HAF1381005
169,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,80€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallashana Mix, kromi kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pesuallashana Mix High, kromi

Allashana kromattua messinkiä. Design Riccardo Vercelotti. SINTEF:in testaama ja hyväksymä. Tekniikka Termital/Neoperl

Yhteistyössä Riccardo Vercelottin kanssa Hafaon suunnitellut ainutlaatuisen hanavalikoiman.Vercelottin monivuotinen kokemus ja asiantuntemustakaa tyylin ja kehittyneen tekniikan. Jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu. Hänenharmooninen tyylinsä yhdistyy erinomaisestipohjoismaiseen muotoiluun.
  • Korkeus: 128 mm
  • Juoksuputken korkeus: 75 mm
  • Nokka/runko: 125 mm
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset