Arofix-01 aromageelipatruuna, Sitruuna 1kpl

Tuotenumero: ARO8809186430180
19,00
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Postista

Toimituskustannukset: 6,90€

(Erillisrahtituote- Tuotteen toimituskustannukset ovat aina 6,90 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta)

Kuvaus
eWellness tuo näitä ainutlaatuisia suihkuja maahan yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suihku on erinomainen terveydelle ja hyvinvoinnille. Suihku neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihkussa on erittäin peh...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Arofix-01 aromageelipatruuna, Sitruuna 1kpl kuvaus

eWellness tuo näitä ainutlaatuisia suihkuja maahan yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suihku on erinomainen terveydelle ja hyvinvoinnille. Suihku neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihkussa on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. Suihku tuottaa lisäksi mietoa infrapuna säteilyä, joka aktivoi soluja ja parantaa pintaverenkiertoa. Koe vesiputoksen raikkaus kotonasi.

Aromageelipatruuna - Sitruuna 3kpl pakkaus. Sopii malliin Arofix-01

Sitruuna-aromi on puhtaanraikas ja aurinkoinen tuoksu. Se on yksi sitrusöljyistä. Sitruuna-aromi auttaa erilaisiin iho-oireisiin kuten akneen. Sitrusallergikot voivat saada iho-oireita aromista.Patruuna riittää 12000L suodattamiseksi. Vaihda patruuna, kun et haista enää tuoksua. Vedenkulutuksesta riippuen 4 henkisellä perheellä patruuna kestää 4-6kk.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)