Allaskalustepaketti Forma Laine, 60x35, 2 laatikkoa, eri värivaihtoehtoja

Kun tilaat Svedbergs tuotteita yli 1000 €, lisäalennus -5%
Tuotenumero: SVBFORMALAINE60X35
ALE!
-26%
VIIMEINEN
PÄIVÄ!
TARJOUS
660,00 €

alk.: 488,00 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Säästät: 172,00 €
Tarjous on voimassa 18.3.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Millaisen tunnelman sinä haluat luoda uuteen kylpyhuoneeseesi? Helpottaakseen valintaasi Svedbergsin mallistosta löytyy useita eri kalusteryhmävaihtoehtoja sinua varten. Svedbergsin kylpyhuonekalusteissa design vaihtelee suuresti, mutta yhteistä k...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Allaskalustepaketti Forma Laine, 60x35, 2 laatikkoa, eri värivaihtoehtoja kuvaus

Millaisen tunnelman sinä haluat luoda uuteen kylpyhuoneeseesi? Helpottaakseen valintaasi Svedbergsin mallistosta löytyy useita eri kalusteryhmävaihtoehtoja sinua varten. Svedbergsin kylpyhuonekalusteissa design vaihtelee suuresti, mutta yhteistä kaikille ovat korkea laatu, loppuun saakka mietityt yksityiskohdat ja käytännölliset toiminnot. Jokaisessa sarjassa voit myös valita eri kokojen, materiaalien, värien ja lisätarvikkeiden välillä. Kun valitset Svedbergsin, valitset samalla helpon ja mukavan. Yksi esimerkki siitä on, että Svedbergs toimittaa aina kalusteensa valmiiksi kasattuina. Sinulla on riittävästi tehtävää kylpyhuoneesi suunnittelussa, ja he taas ovat asiantuntijoita kalusteiden valmistuksessa. Joten mikä olisikaan luonnollisempaa kuin että Svedbergs kasaa kaiken valmiiksi?

Svedbergsin Forma-alaosia löytyy monta kokoa ja näköä, sinä päätät mikä niistä sopii mielestäsi parhaiten sinulle ja Laine-pesualtaalle. Forma Laine allaskalustepaketti tuo ison pesualtaan edut myös pienempään kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Valittavanasi on neljä värivaihtoehtoa laatikostolle valkoinen, harmaa, vaalea tai musta tammi, sekä neljä eri vedintä värivaihtoehtoineen, tai voit valita kalusteen ilman vetimiä, jolloin hankit mieleisesi vetimet erikseen. Yksinkertaista ja käytännöllistä.
Yhdistämällä Forma Laine allaskalustepakettiin lisäksi Svedbergsin Forma sivukaapin tai korkean kaapin ja valikoiman peilin tai peilikaapin saat unelmiesi kylpyhuoneen hetkessä toteutukseen.

Allaskalustepaketti Forma Laine, 60x35, 2 laatikkoa

 • Mitat: (LxKxS) 610 x 660 x 400mm
 • Varustettu kahdella vetolaatikolla
 • Värit: valkoinen, vaalea tammi, musta tammi
 • Pesuallas posliinia, valkoinen
 • Kaluste yhdellä tai kahdella laatikolla
 • Vetimet valittavissa viidestä mallista ja useasta eri värivaihtoehdosta
 • Sisältää pohjaventtiilin
 • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)