Kylpyhuoneryhmä East 900 peilikaapilla, musta

Tuotenumero: HAF1542203
1755,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kylpyhuoneryhmä East 900 peilikaapilla, musta kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa.

Modernia & Fiksua. Hafa East on tyylipuhtain Hafan kalusteista. Posliininen käsienpesuallas on moderni ja yllättävän käytännöllinen. Saatavana kiiltävän valkoisena tai mattamustana sekä kolmena eri leveyksinä.

Pesuallaskaappi posliinisella pesualtaalla, jossa paljon laskutilaa sivuilla. Peilikaapissa peilit sisä- ja ulkopuolella, valolippa ja 230 V pistorasia.

Kylpyhuoneryhmä East 900 peilikaapilla

  • Toimitukseen sisältyy: Pesuallas, allaskaappi sekä peilikaappi valolipalla ja pistorasialla
  • Allaskaapin mitat: 900 x 550 x 460 mm
  • Peilikaapin mitat: 880 x 645 x 145/260 mm
  • Väri: matta musta

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Katsotuimmat tuotteet (10)