TTC Nastro Blue 2,3x9,8mm, verkolla (30x30cm)

Tuotenumero: OLO15703941
164,80 €
131,80 / m²
Säästät: 33,00 €
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI
Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 49 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-20%
30.11. asti
TARJOUS
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen TTC Nastro Blue 2,3x9,8mm, verkolla (30x30cm) kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Mosaiikit antavat monipuoliset mahdollisuudet laatoitukseen. Mosaiikeilla on helppo luoda kokonaisia tiloja, seiniä tai lisätä niitä vain pieniksi yksityiskohdiksi. Mosaiikeilla voidaan laatoittaa myös kaarevia muotoja. Mosaiikit käyvät kaikkialle kotiin ja julkisiin tiloihin, sekä myös ulkotiloihin. Olo-malliston valikoimassa on lasi- ja keraamisia mosaiikkeja.

Nastro-sarjan upea värileisku saa hyvälle tuulelle ja tuo auringon sekä meren pohjoismaiseenkin kylpyhuoneeseen. Sarjasta lötyy myös hillitympi väriskaala, jossa on vaikuttava kiiltävä pinta ja elävä väritys.

Mosaiikkilaatta Nastro Blue

  • Sarja: Nastro
  • Koko: 2,3x9,8mm
  • Väri: Blue
  • Tyyppi: Mosaiikkilaatta
  • lasi, 30x30 verkolla
  • Myyntierä: 0,45 m²

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset