EV Filo Gris Deco 20x33,3cm

Tuotenumero: OLO129114766
46,90  / m²
Syötä haluttu m²- tai pkt-määrä
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 28.02.2018, josta alkaen toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen EV Filo Gris Deco 20x33,3cm kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinälaatat jokaiseen makuun.

Kauniit ja ajattomat kukkakuviolaatat tekevät laadukkaasta Filo-sarjasta mielenkiintoisen. Kuviolaatoilla on helppo luoda näyttäviä tehosteita kokonaisina seininä tai kapeampina aloina. Sarjan sävymaailma on suorastaan rauhoittava.

Filo Gris Deco

  • Sarja: Filo
  • Koko: 20x,33,3
  • Väri: Gris Deco
  • Myyntierä: 1,132 m²

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset