II Habitat 24n 20x40cm

Tuotenumero: OLO1291281674
35,00 €
28,00 / m²
Säästät: 7,00 €
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI
Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 49 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-20%
30.11. asti
TARJOUS
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen II Habitat 24n 20x40cm kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Habitat -sarjasta löydät laatat kodin jokaiseen tilaan. Sävyt ovat kestäviä ja ajattomia, joten sarjan laatat ovat loistava valinta pitkäikäiseen sisustukseen. Sarja tarjoaa paljon vaihtoehtoja niin kokojen kuin värienkin suhteen.

Habitat 24N

  • Sarja: Habitat
  • Koko: 20x40
  • Väri: 24N
  • Myyntierä: 1,44 m²

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset