PCE Tolteca Branco 19,7x39,7cm

Tuotenumero: OLO129134060

Lisää kuvia

25,60 / m²
Syötä haluttu m²- tai pkt-määrä
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 16.02.2018, josta alkaen toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen PCE Tolteca Branco 19,7x39,7cm kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinälaatat jokaiseen makuun.

Tolteca-sarja on monikäyttöinen laattasarja, jonka vaalaita sävyjä täydentää neljä herkullista väriä. Sarjaan kuuluu myös koristelistat. Tolteca-sarjan laatat sopivat hyvin niin kylpy- kuin muihinkin asuintiloihin käytettäväksi.

Tolteca Branco

  • Sarja: Tolteca
  • Koko: 19,7x39,7
  • Väri: Branco
  • Myyntierä: 1,09 m²

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset