DVB Upper Side Greige ci60 60x60cm

Tuotenumero: OLOFV2116CI600010
64,40 €
51,50 / m²
Säästät: 12,90 €
Syötä haluttu m²- tai pkt-määrä
TAI
Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00 € (erillisrahtituote)

ALE!
-20%
30.11. asti
TARJOUS
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen DVB Upper Side Greige ci60 60x60cm kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Villeroy&Bochin valmistamilla Upper side -laatoilla luot näyttäviä lattiapintoja. Laattojen erikoinen ulkonäkö on moderni yhdistelmä betonin ja puun kuosia. Laatat ovat pakkasenkestävää porcellanatoa, joten ne sopivat käytettäväksi sekä sisä- ja ulkotiloissa.

Upper Side Greige

  • Sarja: Upper Side
  • Koko: 60x60
  • Väri: Greige
  • lasitettu porcelanato
  • Myyntierä: 1,08 m²

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset