Helmiäisallas GemLook GL 62, tasolle asennettava, ei hananreikää, 530 x 380 x 160 mm

Tuotenumero: GMLGL62
1 349,00 €
899,00
Säästät: 450,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.8.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-33%
31.8. asti
TARJOUS
Kuvaus
GemLook GL 62 on kaunis ja erikoinen tasolle asennettava helmiäisallas. Allas on valmistettu laadukkaasta akryylistä joka on päällystetty simpukankuoren helmiäisellä. Se on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappaleina, toista samanlaista ei ole....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Helmiäisallas GemLook GL 62, tasolle asennettava, ei hananreikää, 530 x 380 x 160 mm kuvaus

GemLook GL 62 on kaunis ja erikoinen tasolle asennettava helmiäisallas. Allas on valmistettu laadukkaasta akryylistä joka on päällystetty simpukankuoren helmiäisellä. Se on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappaleina, toista samanlaista ei ole. Altaassa ei ole hanareikää, joten sen kanssa käytetään tasolle tai seinään asennettavaa hanaa.

Virossa toimiva GemLook Oü:n tavoitteena on tarjota yksilöllisiä ja erityisiä design- ja sisustuselementtejä. Yrityksen nimi ”gem” kertookin, että yritys tarjoaa gemkivistä, eli puolijalokivistä, valmistettuja tuotteita. Miksi valita sisustukseen tavanomaisia ja paljon käytettyjä materiaaleja, jos on mahdollista käyttää puolijalokiviä ja helmiäislevyjä kaikkialla, missä ikinä haluaakin? Näyttävät tasot, pöydät, pesualtaat ja muut taustavalaistut sisustuselementit luovat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan tunnelman. On aika tuoda kivien tervehdyttävä voima ja säteily mahdollisimman lähelle.

Helmiäisallas GL 62

  • Leveys: 530 mm
  • Syvyys: 380 mm
  • Korkeus: 160 mm
  • Tasolle asennettava pesuallas
  • Ei hananreikää
  • Ei ylivuotoreikää
  • Paino: 8 kg

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset