Ammeen hoitopakkaus, Clean Kit

Tuotenumero: WTB20001898
134,00
TAI

Toimitusaika: 6-10 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus
Westerbergs on ruotsalainen yhtiö ja se on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan. Tämän Pohjoismaiden johtavan kylpyhuonealan konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa kruunua. Pääkonttori sijaitsee Länsi-Göötanmaalla Skene Skogissa. Westerbergi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ammeen hoitopakkaus, Clean Kit kuvaus

Westerbergs on ruotsalainen yhtiö ja se on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Hafaan. Tämän Pohjoismaiden johtavan kylpyhuonealan konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa kruunua. Pääkonttori sijaitsee Länsi-Göötanmaalla Skene Skogissa. Westerbergillä on Ruotsin toiminnan lisäksi tytäryhtiöt myös Suomessa, Norjassa sekä Tanskassa.

Westerbergs-ammeet on valmistettu kestävästä saniteettiakryylistä, jonka puhdistaminen on helppoa. Amme puhdistetaan normaalisiivouksessa tavallisella puhdistusaineella, jossa ei ole hankaavia aineita. Tarkoitukseen sopii erinomaisesti Westerbergsin Clean Shine -puhdistusaine. Poreammeen käyttöikä pidentyy, kun puhdistat sen usein.

Kaikki Westerbergsin järjestelmät ovat itsetyhjentyviä. Putket ja letkut tyhjentyvät automaattisesti jokaisen käytön jälkeen. Neljästä kuuteen kertaan vuodessa amme on puhdistettava perusteellisesti Clean System -puhdistusaineella, jotta putkistoon mahdollisesti kertyneet kerrostumat ja jäämät saadaan pois.

Ammeen hoitopakkaus, Clean Kit

  • 1 pullo Clean Cream: Ammeen pinnan puhdistukseen
  • 1 pullo Clean Shine: Ammeen kiillotukseen
  • 1 pullo Clean Cure: Desinfiointitabletit ammeeseen
  • 1 pullo Clean System: Järjestelmän putkien ja letkujen puhdistukseen

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset