Pyyhekuivain Ellips, valkoinen, 770x450mm

Tuotenumero: HAF1509920
ALE!
-20%
3.4. asti
TARJOUS
177,00 €
141,95 
Säästät: 35,05 €
TAI
Tarjous on voimassa 3.4.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: 6-10 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Pyyhekuivain on arkipäivän ylellisyyttä parhaimmillaan. Mikä olisi mukavampaa kuin kietoutua pehmeään ja lämpimään pyyhkeeseen suihkun jälkeen? Hafalla on pyyhekuivaimia erilaisilla suunnittelulla, värillä ja koolla. Vesiverkkoon tai sähköpatruuna...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Ellips, valkoinen, 770x450mm kuvaus

Pyyhekuivain on arkipäivän ylellisyyttä parhaimmillaan. Mikä olisi mukavampaa kuin kietoutua pehmeään ja lämpimään pyyhkeeseen suihkun jälkeen? Hafalla on pyyhekuivaimia erilaisilla suunnittelulla, värillä ja koolla. Vesiverkkoon tai sähköpatruunalla, valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Ellips on valkoinen ja suorakulmainen teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vesi- tai sähköliitäntä (Joko venttiili tai sähkölämmitin ostettava pyyhekuivaimen lisäksi). Sopii lämmitysverkkoon (ei saa asentaa käyttöveteen). Sähköliitäntää käytettäessä pyyhekuivain täytetään vesi-glykoliseoksella (60-65% vettä ja 35-40% glykolia)

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pyyhekuivain Ellips

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset