Pyyhekuivain Original, valkoinen, 800x500

Tuotenumero: HAF1509941
532,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Kuvaus
Nelikulmaisesta teräsputkesta valmistettu lakattu valkoinen pyyhekuivain. Sopii yhteen muiden Originaltuotteiden kanssa. Kuivainta voi käyttää vesikiertoisena ja/tai sähköliitännän kanssa (sähkövastus tilattava erikseen). Sopii lämmitysverkkoon (e...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Original, valkoinen, 800x500 kuvaus

Nelikulmaisesta teräsputkesta valmistettu lakattu valkoinen pyyhekuivain. Sopii yhteen muiden Originaltuotteiden kanssa. Kuivainta voi käyttää vesikiertoisena ja/tai sähköliitännän kanssa (sähkövastus tilattava erikseen). Sopii lämmitysverkkoon (ei käyttöveteen). Nämä vaihtoehdot antavat lämpöä ympäri vuoden.

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pyyhekuivain Original, valkoinen, 800x500

  • Korkeus: 800mm
  • Leveys: 500mm
  • Syvyys: 102,5mm
  • Väri: valkoinen
  • Sähköliitäntä tilattava erikseen, katso liittyvät tuotteet.

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset