Pyyhekuivain Rej Design Retro BT 464, 670 x 470 mm, kromi

Tuotenumero: REJ5488600
302,07 €
241,50
Säästät: 60,57 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Kromisella REJ Design Retro pyyhekuivaimella kuivaat pyyhkeet suihkun jälkeen ja pidät kylpyhuoneesi raikkaana ja puhtaana. Lämmöllä kuivatut pyyhkeet kuivuvat nopeammin ja säilyvät puhtaana ja pehmeänä pidempään. REJ Design Retro pyyheteline on k...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Rej Design Retro BT 464, 670 x 470 mm, kromi kuvaus

Kromisella REJ Design Retro pyyhekuivaimella kuivaat pyyhkeet suihkun jälkeen ja pidät kylpyhuoneesi raikkaana ja puhtaana. Lämmöllä kuivatut pyyhkeet kuivuvat nopeammin ja säilyvät puhtaana ja pehmeänä pidempään. REJ Design Retro pyyheteline on kaunis ja näppärä apulainen jokaiseen kylpyhuoneeseen. Pyyhekuivaaja on helppo asentaa paketin mukana tulevien selkeiden käyttöohjeiden avustuksella.

Ihastu REJ Design Retro kuivaustelineeseen ja hyödy sen monipuolisista ominaisuuksista. Ripusta pyyhkeiden sijaan pyykkiä rättäpatterille ja lämmitetty teline kuivaa se hetkessä käyttöösi. Lämmitä saunan laudeliinat ennen käyttöä ja kuivaa ne saunomisen jälkeen. Sateessa kastuneet hanskat ja pipo ovat hetkessä takaisin käytössä, kun lämmitetty ripustin kuivaa ne nopeasti ja tehokkaasti. Tuo kylpyhuoneeseesi lisää modernia kauneutta Retro pyyhekuivaimella. Retro antaa kylpyhuoneellesi ylellisen ja kauniin katseen. Tyylikäs krominen pyyheripustin sopii kaikkiin jo valmiiksi sisustettuihin kylpyhuoneisiin selkeän värinsä ja muotonsa ansiosta. Hanki käytännöllistä sisustusta kotiisi jo tänään ja tilaa REJ Designin mainio Retro pyyheteline.

Pyyhekuivain REJ Design Retro BT 464, 670 x 470 mm, kromi

  • Lvi-numero: kromi 5488600
  • Soveltuvuus: käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmä
  • Kytkentäväli: 400 mm
  • Kytkentä: alhaalta
  • Teho: kromi 72 W
  • Kok. leveys: 470 mm
  • Takuu: 5 vuotta

Kuivaimen toimituspaketti ei sisällä vesiliittimiä vakiona. Kromiset vesiliittimet kuuluvat yleensä LVI-asentajan vakiotarvikkeisiin. Valkoisen kuivaimen tilauksen yhteydessä suosittelemme tilaamaan kohteeseen soveltuvat valkoiset vesiliittimet, jotta loppuasennetun kuivaimen väritys on yhtenäinen. Pinta-asennukseen (vesiputket seinärakenteiden pinnassa) soveltuu Oraksen pinta-asennusliitinpari ja uppoasennukseen (vesiputket seinärakenteiden sisällä) Oraksen epäkeskoliitinpari.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset