Pyyhekuivain Rej Design Vivo BT 40124, 1180 x 400 mm, kromi

Tuotenumero: REJ5488264
977,84 €
779,00
Säästät: 198,84 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
REJ Design Vivo BT 40124 on näppärä krominen pyyhekuivain, jonka voit sijoittaa mihin tahansa kotisi huoneeseen. Kompaktin kokoinen pyyheteline on helppo asentaa eikä se vie paljoa tilaa seinällä. Tyylikkäät, modernit linjat ja sulautuva kromin vä...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Rej Design Vivo BT 40124, 1180 x 400 mm, kromi kuvaus

REJ Design Vivo BT 40124 on näppärä krominen pyyhekuivain, jonka voit sijoittaa mihin tahansa kotisi huoneeseen. Kompaktin kokoinen pyyheteline on helppo asentaa eikä se vie paljoa tilaa seinällä. Tyylikkäät, modernit linjat ja sulautuva kromin väri ovat erinomaisia ominaisuuksia, kun haluat sommitella tai lisätä kotisi jo valmista sisustustyyliä.

Nelitasoinen, vesitoiminen Vivo pyyheripustin on helppo asentaa ja se toimitetaan selkeiden käyttöohjeiden kanssa. Käytä rättäpatteria tuulikaapissa kuivattamaan lasten lapaset ja pipot, ripusta pyykkihuoneen pienpyykki ja pidä kylpyhuoneen suihku- ja käsipyyhkeet kuivana ja lämpimänä. Elegantti ja tehokas Vivo kuivausteline tuo toimivuutta ja sujuvuutta kotisi arkiaskareihin. Ihastu pyykkitelineen helppokäyttöisyyteen ja ylläty kuinka raikkaaksi kuivat tekstiilit jättävät kotisi sisäilman. Lämmitettävä pyyheteline on kaunis silmälle ja edullinen lompakolle. Hanki oma Vivo pyyhekuivain ja tee arjestasi sujuvaa ja raikasta.

Pyyhekuivain REJ Design Vivo BT 40124, 1180 x 400 mm, kromi

  • Lvi- numero: kromi 5488264
  • Soveltuvuus: käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmä
  • Kytkentäväli: 200 mm
  • Kytkentä: alhaalta
  • Teho: kromi 129 W
  • Kok. leveys: 400 mm
  • Takuu: 5 vuotta

Kuivaimen toimituspaketti ei sisällä vesiliittimiä vakiona. Kromiset vesiliittimet kuuluvat yleensä LVI-asentajan vakiotarvikkeisiin. Valkoisen kuivaimen tilauksen yhteydessä suosittelemme tilaamaan kohteeseen soveltuvat valkoiset vesiliittimet, jotta loppuasennetun kuivaimen väritys on yhtenäinen. Pinta-asennukseen (vesiputket seinärakenteiden pinnassa) soveltuu Oraksen pinta-asennusliitinpari ja uppoasennukseen (vesiputket seinärakenteiden sisällä) Oraksen epäkeskoliitinpari.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset