Pyyhekuivain Zaga 260x1200 Kromi

Tuotenumero: SVB55260-02
637,00 €
509,60
Säästät: 127,40 €
TAI
Tarjous on voimassa 30.9.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 20,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 20 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-20%
30.9. asti
TARJOUS
Kuvaus
Zaga pyyhekuivain sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille. Pyyhekuivain Zaga sis. neljä kiinnikettä, ruuvit ja tulpat. Liitäntä voida...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Zaga 260x1200 Kromi kuvaus

Zaga pyyhekuivain sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille. Pyyhekuivain Zaga sis. neljä kiinnikettä, ruuvit ja tulpat. Liitäntä voidaan tehdä sähkövastuksella, lämpöjärjestelmään (ei käyttöveteen!) tai näiden yhdistelmänä.

Liitännät Zaga kuivaimeen tehdään aina alareunasta, jommasta kummasta reunasta, tai jos käytetään yhdistelmänä tulee sähkövastus toiseen reunaan ja lämmitysjärjestelmäliitäntä toiseen (ei saa liittää käyttöveteen!).

Sähkövastuksella liitettäessä vastuksessa mukana sähköjohto, jolla kuivain liitetään verkkovirtaan.
Lämmitysjärjestelmäliitännässä liitäntä tehdään joko suoraan järjestelmään tai kaksisuuntaventtiilin avulla. Kaksisuuntaventtiilillä liitettäessä lämpötilaa voi säätää tai kierron voi halutessaan sulkea kokonaan.
Tehtäessä liitäntä edellä mainittujen yhdistelmänä, tulee sähkövastus toiseen alareunaan ja kaksisuuntaventtiili toiseen. Tästä yhdistelmän käyttämisestä on hyötynä, että kesällä kun lämmitys usein suljetaan päältä pois, voi pyyhekuivainta edelleen lämmittää sähkövastuksen avulla. Yhdistelmäliitännän voi tehdä myös sähkövastuksella ja suoraan lämmitysjärjestelmään, mutta kaksisuuntaventtiiliä suositellaan, ettei pyyhekuivaimessa ole jatkuva täysi lämmitys päällä.

Pyyhekuivain Zaga 260x1200 kromi

  • Leveys: 26 cm
  • Korkeus: 120 cm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset