Pyyhekuivain Zaga 260x1200 Musta

Tuotenumero: SVB57260-02
535,00 €
428,00
Säästät: 107,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 3.12.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 20,00 € (erillisrahtituote)

ALE!
-20%
3.12. asti
TARJOUS
Kuvaus
Nyt saa suosikkikuivaimemme Zagan myös mustana. Zaga sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille. Pyyhekuivain Zaga sis. neljä kiinnikett...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Zaga 260x1200 Musta kuvaus

Nyt saa suosikkikuivaimemme Zagan myös mustana. Zaga sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille. Pyyhekuivain Zaga sis. neljä kiinnikettä, ruuvit ja tulpat. Liitäntä voidaan tehdä sähkövastuksella, lämmitysjärjestelmään (ei käyttöveteen!) tai näiden yhdistelmänä.

Liitännät Zaga kuivaimeen tehdään aina alareunasta, jommasta kummasta reunasta, tai jos käytetään yhdistelmänä, tulee sähkövastus toiseen reunaan ja lämmitysjärjestelmäliitäntä toiseen (ei saa liittää käyttöveteen!).

Sähkövastuksella liitettäessä vastuksessa mukana sähköjohto, jolla kuivain liitetään verkkovirtaan.
Lämmitysjärjestelmäliitännässä liitäntä tehdään joko suoraan järjestelmään tai kaksisuuntaventtiilin avulla. Kaksisuuntaventtiilillä liitettäessä lämpötilaa voi säätää tai kierron voi halutessaan sulkea kokonaan.
Tehstäessä liitäntä edellä mainittujen yhdistelmänä, tulee sähkövastus toiseen alareunaan ja kaksisuuntaventtiili toiseen. Tästä yhdistelmän käyttämisestä on hyötynä, että kesällä kun lämmitys usein suljetaan päältä pois, voi pyyhekuivainta edelleen lämmittää sähkövastuksen avulla. Yhdistelmäliitännän voi tehdä myös sähkövastuksella ja suoraan lämmitysjärjestelmään, mutta kaksisuuntaventtiiliä suositellaan, ettei pyyhekuivaimessa ole jatkuva täysi lämmitys päällä.

Pyyhekuivain Zaga 260x1200 Musta

  • Leveys: 26 cm
  • Korkeus: 120 cm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset