Suihkukulma Sanka SLIDE 82, kirkas lasi, eri värivaihtoehtoja, eri kokoja

Tuotenumero: SNK585543XX

* Vaaditut tiedot

715,00 €
607,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Linjoiltaan yksinkertaisen tyylikäs Sanka SLIDE 82 suihkukulma on ehdoton suosikki jo monelle kylpyhuoneen sisustajalle. Kirkaslasinen SLIDE 82 toimitetaan integroidun vedinlistan kanssa ja se on erittäin helppo koota. Suihkukulman kirkas lasi on ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkukulma Sanka SLIDE 82, kirkas lasi, eri värivaihtoehtoja, eri kokoja kuvaus

Linjoiltaan yksinkertaisen tyylikäs Sanka SLIDE 82 suihkukulma on ehdoton suosikki jo monelle kylpyhuoneen sisustajalle. Kirkaslasinen SLIDE 82 toimitetaan integroidun vedinlistan kanssa ja se on erittäin helppo koota. Suihkukulman kirkas lasi on valmistettu 6 mm paksuisesta turvalasista ja se antaa turvallisen rakenteen suihkukulmalle.

Kaksi kiinteää seinää ja kaksi kiinteää ovea tekevät suihkunurkasta toimivan kokonaisuuden. Liukuvat ovet antavat estottoman ja nopean pääsyn suihkukaappiin ja sieltä ulos. Voit valita suihkukulmauksen kätisyyden asennusvaiheessa. Voit valita kokovaihtoehdoista juuri sinun kotiisi sopivan Sanka SLIDE 82 suihkunurkkauksen.

SLIDE 82 on myös erinomainen tapa sisustaa kylpyhuoneesta modernin tyylikäs ilman suurta remonttia ja kalliita kalusteita. Edullinen suihkukulma tuo luksuksen tuntua suihkutiloihisi nopeasti ja itse asennettuna. Profiilivärin voit valita mattaharjatun ja valkoisen väliltä siten, että kokonaisuus sopii yhteen muiden kylpyhuoneen värien kanssa. Hanki SLIDE 82 suihkukulma jo tänään ilahduttamaan arkeasi toimivuudellaan ja tyylikkyydellään.

Suihkukulma Sanka SLIDE 82, kirkas lasi, eri värivaihtoehtoja, eri kokoja

  • Malli: suihkukulma kulmasisäänkäynnillä
  • Takuu 15 vuotta
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 6 mm turvalasi
  • Integroitu vedinlista
  • Kätisyys vaihdettavissa
  • 2 liukuvaa ovea, kaksi kiinteää seinää
  • Asennus sokkelin tai säätöjalan varaan tai Sara altaan päälle
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset