Suihkunurkka Sanka LINC Angel, kirkas lasi Timeless, eri värejä, eri kokoja

Tuotenumero: SNK5121128X

* Vaaditut tiedot

1 100,00 €
935,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Sanka LINC Angel suihkunurkka antaa raikkaan ja tilavan ilmeen kylpyhuoneellesi. Suihkunurkan selkeät linjat ja yksinkertainen muotoilu sopivat kaiken tyylisiin kylpyhuoneisiin sisustustyylistä riippumatta. Kirkas Timeless lasi on valmistettu 6 mm...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkunurkka Sanka LINC Angel, kirkas lasi Timeless, eri värejä, eri kokoja kuvaus

Sanka LINC Angel suihkunurkka antaa raikkaan ja tilavan ilmeen kylpyhuoneellesi. Suihkunurkan selkeät linjat ja yksinkertainen muotoilu sopivat kaiken tyylisiin kylpyhuoneisiin sisustustyylistä riippumatta. Kirkas Timeless lasi on valmistettu 6 mm turvalasista. Profiilin värin voit valita joko ajattoman tyylikkääksi valkoiseksi, kiiltävän kromiseksi tai mattahopeaksi oman sisustustyylisi mukaan. Suihkukaappia voidaan säätää asennuksen aikana, joka helpottaa asennusta, jos seinä ei ole täysin suora. Suihkunurkalla on 15 vuoden takuu.

Ihastu Sanka LINC Angel suihkunurkan yksinkertaiseen kauneuteen. Luo kylpyhuoneellesi ajaton, elegantti katse ja nauti käytännöllisyydestä joka päivä. Suihkukaapin malli on symmetrinen ja voit valita kätisyyden itse. Suihkunurkkauksen mukana tulee kiiltävä LINC -reikävedin.Nauti kylpyhuoneesi uudesta käytännöllisyydestä ja raikkaasta ulkonäöstä. Sanka LINC Angel on raikas ja edullinen tapa sisustaa ja sommitella kylpyhuonettasi juuri sinulle sopivaksi. Kirkkaat lasit on helppo pitää puhtaana ja ne antavat modernia katsetta sopien yhteen jokaisen värimaailman kanssa. Hanki Sanka LINC Angel suihkunurkka helpottamaan arkeasi ja tee samalla kodistasi juhlava sekä toimiva.

Suihkunurkka Sanka LINC Angel, kirkas lasi Timeless, eri värejä, eri kokoja

  • Malli: symmetrinen
  • Korkeus: 2000 mm
  • Linc -reikävedin
  • 15 vuoden takuu
  • Lasien keskusta 20 mm profiilin ulkoreunasta
  • Kätisyys vaihdettavissa
  • Lasi säädettävissä +/- 10 mm
  • Profiilissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset