Suihkunurkkaus Igloo Stripe, 90x90

Tuotenumero: HAF1450200
864,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkunurkkaus Igloo Stripe, 90x90 kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Suihkunurkkaus Igloo Stripe, 90x90

Moderni Stripe-kuvio, hopeanväriset profiilit. Sirot, metalliset vetimet. Ovet nousevatavattaessa jotta ne eivät kosketa lattiaa. Ovia voidaan kääntää sisäänpäin tilansäästämiseksi. Suihkuun voidaan asentaa krominen lattialista, joka estää vedenvalumisen ulos. Koko 800x800 mm ja 900x900 mm. Korkeus 2000 mm.

  • Koko: 900x900 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset