Suihkuseinä Sanka SLIDE 71, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili 800-900 mm

Tuotenumero: SNK5869326

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
715,00 €
607,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Sanka SLIDE 71 liukuoviseinä on mainio ratkaisu kaikenkokoisiin suihkutiloihin. Tyylikäs savulasi sulautuu eri sisustustyyleihin tuoden kylpyhuoneelle mielenkiintoista ja tyylikästä katsetta. Valitse monista värivaihtoehdoista sinun kotisi värimaa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 71, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili 800-900 mm kuvaus

Sanka SLIDE 71 liukuoviseinä on mainio ratkaisu kaikenkokoisiin suihkutiloihin. Tyylikäs savulasi sulautuu eri sisustustyyleihin tuoden kylpyhuoneelle mielenkiintoista ja tyylikästä katsetta. Valitse monista värivaihtoehdoista sinun kotisi värimaailmaan sopivin vaihtoehto. Suihkuseinä pitää suihkuveden seinän sisäpuolella jättäen kylpyhuoneesi siistin kuivaksi.

Asenna SLIDE 71 nopeasti ja helposti itse. Paketin mukana tuleva säädettävä sokkeli auttaa asennustyössä ja tekee siitä yksinkertaista. Voit valita myös sokkelilistattoman mallin, jolloin suihkutila saa estottoman kulkuväylän. Savulasi on valmistettu 6 mm turvalasista, joka tuo turvallista kestävyyttä suihkutilallesi. Profiili on viimeistelty valkoisen väriseksi.

Sisusta kylpyhuoneestasi kaunis ja toimiva Sankan SLIDE 71 liukuoviseinällä. Ovet ovat toimivuutensa lisäksi tyylikkään modernit ja saat edullisesti uuden katseen suihkutiloillesi. Sommittele ja löydä sinulle toimivat ratkaisut säästäen aikaa ja rahaa. SLIDE 71 on jo monen kodinsisustajan ehdoton suosikki. Tule mukaan tyytyväiseen joukkoomme.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 71, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili 800-900 mm

  • Malli: 1 kiinteä osa, 2 liukuvaa osaa
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • Integroitu vedinlista
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
  • Säädettävä sokkeli sisältyy toimitukseen
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset