Suihkuseinä Sanka SLIDE 72, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1400-1500 mm

Tuotenumero: SNK5869332

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
725,00 €
616,00 €
TAI

Toimitusaika: 3#5

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Sanka SLIDE 72 suihkuseinällä sisustat kylpyhuoneesi hetkessä modernin tyylikkääksi. Valitse lempivärisi värivalikoimasta ja löydä juuri sinulle sopivin liukuoviseinä tuomaan raikkautta ja kuivia lattioita suihkutilaasi. Suihkuseinä pitää veden se...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 72, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1400-1500 mm kuvaus

Sanka SLIDE 72 suihkuseinällä sisustat kylpyhuoneesi hetkessä modernin tyylikkääksi. Valitse lempivärisi värivalikoimasta ja löydä juuri sinulle sopivin liukuoviseinä tuomaan raikkautta ja kuivia lattioita suihkutilaasi. Suihkuseinä pitää veden seinän sisäpuolella ja lattiat kuivana. Nauti raikkaasta kylpyhuoneestasi ja sen luksusmaisesta tunnelmasta.

Asenna uusi suihkuseinäsi itse helposti luettavien käyttöohjeiden ansiosta. Toimituksen mukana tuleva sokkeli helpottaa asennustyötä. Saat liukuovelle integroidun vedinlistan, jonka kätisyyden voit itse päättää. Suihkuseinän turvalasi on 6 mm paksuista kirkasta lasia. Suihkuseinä on viimeistelty mattahopean värisellä profiililla. Suihkuseinälle saat 15 vuotta takuuta.

Hanki uusi tyyli kylpyhuoneeseesi edullisesti. Uuden tyylin luomisen ei tarvitse maksaa maltaita ja voit valita SLIDE 72 -mallille kotiisi sopivimmat ominaisuudet. Toimituksen mukana saat kaiken tarvitsemasi ja pääset käyttämään uutta, tyylikästä suihkutilaasi tuossa tuokiossa.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 72, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1400-1500 mm

  • Malli: 1 kiinteä, 1 liukuva osa
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • Integroitu vedinlista
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • 1 liikkuva ovi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset