Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1500-1600 mm

Tuotenumero: SNK5869389

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
835,00 €
709,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Loihdi kylpylän tunnelmaa kotiisi Sanka SLIDE 74 suihkuseinällä. Kirkaslasinen liukuoviseinä on miellyttävä silmälle ja toiminnoltaan erittäin kätevä. Kaksi kiinteää seinää tuovat suihkutilalle kestävyyttä ja jämeryyttä. Kaksi liukuvaa ovea sulkeu...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1500-1600 mm kuvaus

Loihdi kylpylän tunnelmaa kotiisi Sanka SLIDE 74 suihkuseinällä. Kirkaslasinen liukuoviseinä on miellyttävä silmälle ja toiminnoltaan erittäin kätevä. Kaksi kiinteää seinää tuovat suihkutilalle kestävyyttä ja jämeryyttä. Kaksi liukuvaa ovea sulkeutuvat ja avautuvat pehmeästi ja vaivatta. Suihkuseinä on valmistettu 6 mm paksuisesta turvalasista, profiilit ovat viimeistelyt mattahopean väriseksi, ja kokonaisuus kestää ahkerassakin käytössä vuosikausia.

Sanka SLIDE 74 sopii suurempiin suihkutiloihin, joissa on suuri kulkuväylä. Kätevä suihkuseinä pitää kylpyveden sille kuuluvassa tilassa ja suihkuhuoneen lattiat kuivana. Valitse värivalikoimasta sinulle sopivin profiilin väri.

Luo uusi moderni katse kylpyhuoneellesi edullisella Sanka SLIDE 74 suihkuseinällä. Liukuovet ja kiinteät seinät asennat itse helposti ja vaivatta toimituksen mukana tulevien ohjeiden avulla. Integroitu vedinlista kuuluu toimitukseen ja voit itse päättää sen kätisyyden. Toteuta unelmiesi kylpyhuone jo tänään hankkimalla SLIDE 72 kylpyseinä liukuvilla ovilla.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 1500-1600 mm

  • Malli: 2 kiinteää seinää, 2 liukuvaa ovea
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset