Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 2300-2400 mm

Tuotenumero: SNK5869397

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
970,00 €
824,00 €
Säästät: 146,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Sanka SLIDE 74 suihkuseinä pitää suihkuveden sille tarkoitetulla alueella ja kylpyhuoneesi lattiat raikkaan kuivina. Valitse monista värivaihtoehdoista sinulle sopivin ja asenna suihkuseinän kaksi kiinteää osaa ja kaksi pehmeästi liukuvaa ovea vai...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 2300-2400 mm kuvaus

Sanka SLIDE 74 suihkuseinä pitää suihkuveden sille tarkoitetulla alueella ja kylpyhuoneesi lattiat raikkaan kuivina. Valitse monista värivaihtoehdoista sinulle sopivin ja asenna suihkuseinän kaksi kiinteää osaa ja kaksi pehmeästi liukuvaa ovea vaivatta itse. Suihkuseinä tuo modernia tyyliä ja uutta sujuvuutta kotiisi.

Sanka SLIDE 74 on valmistettu kirkkaasta 6 mm paksuisesta turvalasista ja viimeistelty mattahopean värisellä profiililla, kokonaisuus on tehty kestämään ahkeraakin käyttöä. Toimituksen mukana saat integroidun vedinlistan, jonka kätisyys on valittavissa asennusvaiheessa. Suihkuseinälle saat tilatessasi 15 vuotta takuuta.

Sisusta kotiisi kylpylämäistä tunnelmaa ja nauti arjen suihkuhetkistä luksusmaisen liukuoviseinäsi ansiosta. Edullinen suihkuseinä sopii kaikkien kotien kylpyhuoneisiin ja sen kirkaslasinen tyyli tuo eleganttia sisustusta ilman suuria remontteja. Hanki omasi jo tänään ja hämmästy kuinka helppoa kylpyhuoneen uusiminen voikaan olla.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/mattaprofiili, 2300-2400 mm

  • Malli: 2 kiinteää seinää, 2 liukuvaa ovea
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Katsotuimmat tuotteet (10)