Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm

Tuotenumero: SNK5869403

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
900,00 €
765,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Elegantti ja edullinen Sanka SLIDE 74 suihkuseinä on oiva tapa pitää kylpyhuoneesi lattiat kuivana ja raikkaan puhtaana pidempään. Liukuoviseinä rakentuu kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta estottomasti liukuvasta ovesta. Kirkaslasinen ja val...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm kuvaus

Elegantti ja edullinen Sanka SLIDE 74 suihkuseinä on oiva tapa pitää kylpyhuoneesi lattiat kuivana ja raikkaan puhtaana pidempään. Liukuoviseinä rakentuu kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta estottomasti liukuvasta ovesta. Kirkaslasinen ja valkoisella profiililla viimeistelty suihkuseinä on erinomainen tapa sisustaa kylpyhuoneeseen modernia katsetta ilman remonttia tai kalliita kalustehankintoja.

Kirkaslasinen Sanka SLIDE 74 suihkuseinä on erittäin helppo asentaa. Valitse kotiisi sopiva väri suuresta värivalikoimasta ja päätä integroidun vetimen kätisyys itse asennusvaiheessa. Suihkuseinä on valmistettu 6 mm paksuisesta turvalasista ja saat sille 15 vuoden takuun tilatessasi.

Ihastu uuteen raikkaaseen kylpyhuoneeseesi jo tänään. SLIDE 74 tuo uutta sujuvuutta arkeen ja piristävää, uutta sisustustyyliä kotiisi. Tilaa uusi suihkuseinäsi heti, asenna se helposti ja nopeasti itse ja pääset nauttimaan uudesta, tyylikkäästä kylpyhuoneestasi nopeammin kuin uskotkaan.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, kirkas lasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm

  • Malli: 2 kiinteää seinää, 2 liukuvaa ovea
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset