Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/mattaprofiili, 1800-1900 mm

Tuotenumero: SNK5869410

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
900,00 €
765,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Helposti asennettava Sanka SLIDE 74 suihkuseinä on kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuvasta ovesta muodostuva suihkutilakokonaisuus. Tuo modernia tyyliä kylpyhuoneeseen ja pidä suihkuvesi poissa suihkuhuoneen matoilta ja lattioilta. Mo...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/mattaprofiili, 1800-1900 mm kuvaus

Helposti asennettava Sanka SLIDE 74 suihkuseinä on kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuvasta ovesta muodostuva suihkutilakokonaisuus. Tuo modernia tyyliä kylpyhuoneeseen ja pidä suihkuvesi poissa suihkuhuoneen matoilta ja lattioilta. Monipuolinen suihkuseinä ilahduttaa toimivuudellaan esteettisellä kauneudellaan.

Savulasillinen liukuoviseinä on helppo koota itse ja toimituksen mukana tulevan integroidun vedinlistan kätisyyden päätät asennettaessa. Suihkuseinä on valmistettu 6 mm paksuisesta turvalasista ja se on viimeistelty mattahopean värisellä profiililla. Kokonaisuudelle saat takuuta jopa 15 vuotta.

Nopeasti koottava ja tyylikkään moderni SLIDE 74 sopii mainiosti yhteen kaikkien kylpyhuoneessa käytettyjen sisustustyylien kanssa. Savulasillinen suihkuseinä on kaunis silmälle ja toimiva vaihtoehto suihkuverholle. Hanki omasi tänään ja ihastu kuiviin lattioihin ja suihkuseinän tuomaan arjen helppouteen.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/mattaprofiili, 1800-1900 mm

  • Malli: 2 kiinteää seinää, 2 liukuvaa ovea
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset