Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm

Tuotenumero: SNK5869421

Pakolliset

*Leveys
X
*Korkeus
=
+0€
935,00 €
794,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-15%
ALE
Kuvaus
Kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuovesta muodostuva Sanka SLIDE 74 on oiva tapa pitää kylpyhuoneesi lattiat kuivana. Toimivuuden ja kuivien lattioiden lisäksi saat eleganttia sisustustyyliä kotiisi. Savulasillinen suihkuseinä on valmis...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm kuvaus

Kahdesta kiinteästä seinästä ja kahdesta liukuovesta muodostuva Sanka SLIDE 74 on oiva tapa pitää kylpyhuoneesi lattiat kuivana. Toimivuuden ja kuivien lattioiden lisäksi saat eleganttia sisustustyyliä kotiisi. Savulasillinen suihkuseinä on valmistettu 6 mm paksuisesta turvalasista ja viimeistelty valkoisella profiililla, suihkuseinälle saat 15 vuotta takuuta.

SLIDE 74 suihkuseinä on helppo asentaa selkeiden asennusohjeiden avulla. Valitse eri värivaihtoehdoista kotiisi sopivin väri. Toimituksen mukana saat integroidun vedinlistan, jonka kätisyyden saat päättää itse. Saatavilla on myös esteetön kulkuväylä suihkuseinälle, joka asennetaan erillisen asennussarjan avulla.

Käytä Sanka SLIDE 74 suihkuseinää sisustuselementtinä ja tee kylpyhuoneestasi moderni ja elegantti hetkessä. Helposti asennettava seinä on mainio tapa sisustaa kylpyhuone uudelleen ilman kalliita remontteja. Seinä sopii hyvin yhteen kaikkien jo valmiiden sisustustyylien kanssa. Tilaa SLIDE 74 ilahduttamaan päiviäsi heti.

Suihkuseinä Sanka SLIDE 74, liukuoviseinä, savulasi/valkoinen profiili, 2000-2100 mm

  • Malli: 2 kiinteää seinää, 2 liukuvaa ovea
  • Korkeus: 2010 - 2045 mm
  • 15 vuoden takuu
  • 6 mm turvalasi
  • Kätisyys valitaan asennusvaiheessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset