WC-istuin Kioto, valkoisella kannella

Tuotenumero: HAF1273305
441,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen WC-istuin Kioto, valkoisella kannella kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa.

Hafa KIOTO -sarjan uusi wc-istuin on vuoden parhaimpia uutuuksia. Se nykyaikainen ja ympäristöystävällinen, upeasti muotoiltu wc-istuin, joka on syntynyt insinööri Venkat Tirunagarun ja palkitun muotoilijan Rutger Anderssonin yhteistyönä. Tässä kalusteessa yhdistyy uusin tekniikka ja kehitys moderniin muotoiluun. Istuimen muoto tekee siitä myös helposti puhdistettavan.

WC-istuin Kioto

  • Lattialle asennettava wc-istuin
  • Easy Clean - helposti puhtaana pidettävä pinnoite
  • Katettu S-vesilukko
  • Kaksoishuuhtelu: 3/6 l
  • Toimitukseen sisältyy kovamuovinen valkoinen kansi

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)