WC-istuin ARTic GBG 4330, seinämalli, CeramicPlus, valkoinen

Tuotenumero: GB1143302R1231

Lisää kuvia

ALE!
-35%
ALE
706,80 €
459,00 
Säästät: 247,80 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 29,00 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tuotevideot
Kuvaus
Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Gustavsberg-kylpyhuonekalusteilla varmistat, että kylpyhuoneestasi tulee sekä viih...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen WC-istuin ARTic GBG 4330, seinämalli, CeramicPlus, valkoinen kuvaus

Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Gustavsberg-kylpyhuonekalusteilla varmistat, että kylpyhuoneestasi tulee sekä viihtyisä että pitkäikäinen. Huippumuotoilua alle tavallisen hinnalla!

Suorat linjat ja kulmat antavat ARTic-sarjalle modernin ilmeen. ARTic-sarjan linjakas muotoilu palvelee myös käytännöllisyyttä, sillä piilotetut viemäriliitännät ja suorat pinnat tekevät tuotteista helposti puhdistettavia ja hygieenisiä.

WC-istuin ARTic GBG 4330

  • Tarkoitettu yhdistettäväksi integroituun säiliöön ja halutunlaiseen asennustelineeseen. Kiinnitetään seinään pulteilla. Toimitukseen sisältyvät aluslaatat, tiivisteet ja mutterit (M12). Pultit eivät sisälly toimitukseen. Pultin on jäätävä valmiista seinästä näkyviin 90 ± 2 mm.
  • Katso WC-istuimen mukana toimitetut asennusohjeet. Yhdistetään integroituun säiliöön ja halutunlaiseen asennustelineeseen. AMAn mukaan istuimen korkeuden on oltava 450 mm, mikä vastaa olemassa olevan lattian ja viemärin keskikohdan c-c-etäisyyttä 260 mm.
  • Mullistava CeramicPlus on pinnoite, joka tekee posliinin pinnasta likaa hylkivän. Posliinin pinta suorastaan taikoo pois kaikki merkit posliinin aikaisemmasta käytöstä. CeramicPlus-pinnan huokoset ovat niin tiiviit, etteivät vesipisarat pääse takertumaan niihin vaan huuhtoutuvat pois viemäriin. Vesipisaroiden mukana poistuvat myös lika, kalkki ja muu normaalisti huokosiin tarttuva aines. Jos joku itsepintainen tahra pintaan sitten vielä jääkin, se on helppo pyyhkäistä kostealla liinalla ja posliini kiiltää jälleen!
  • Kova istuin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet.
  • CE-hyväksytty, Nordic Quality -sertifioitu. Tuote täyttää AMA-suositukset, SS-EN 38 -mitoituksen ja SS-EN 997 -toiminnan. Täyttää Säker vatteninstallation -vaatimukset.
  • Väri: Valkoinen

Mittapiirros

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot